zysio Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam interesuje mnie zakup rm z 90 r cena 1700 jedyna wadą jest brak tloka czy warto sie bawic w cos takiego ?? czy szukac innego sprzetu za ta kase chociaz mi sie zdaje ze nie ma wyboru z ta kasa prosze o rade pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 tłok to 500zł1700-to drogo jak na coś takiegoma on tarcze?? jak ma to jest to już nowszy model wtedy sie opłaca a jak ma bembny to zalerzy za ile znajdziesz tłok bo to różnie dobre są po 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Tłok raczej kosztuje w granicach 300-400zł.Jak to jest naprawdę 90r nie żaden wałek to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 jak za tą kase to się opłaca coprawda zapłony padały w tych sprzętach (tak ma mój kumpel) ale drugi przełożył od CZ motocrosowej czy od czegoś innego i jest dobrze.. tylko właśnie miał kosz słaby i się roz... popsuł. niema ktoś kosza do 250 RM z 90r. sorrka że się wepchnołem w temat ale niechciałem 2 zakładać sorry za błędy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ma tarcze z przodu i koles doklada 2 cylinder w sumie ma 2 sprawne cylindry zawieszenie w dobrym stanie opony tez jedyne co to ten tlok cena 1700 i nie wiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja bym brał jeżeli z resztą wszystko okej. Zrobisz ją na cacy i najwyżej sprzedasz za 2500 zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 wiec motam kase :biggrin: pozdro i dzieki za inf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ma tarcze z przodu i koles doklada 2 cylinder w sumie ma 2 sprawne cylindry zawieszenie w dobrym stanie opony tez jedyne co to ten tlok cena 1700 i nie wiem:/ Czy mi sie wydaje czy 90 rocznik miał już 2 tarcze i USD :buttrock: Coś mi sie wydaje że ją ktoś próbował troche odmłodzić :buttrock: Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja bym tym juz nie latał , tylko rozebrał i na allegro. Masz już kuypca na kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jeśli rocznik ten i te 2 cylindry w dobrym stanie to bierz. Troche odpicujesz i sprzedasz. Bo wyczyn który ma ponat 15 lat to troche już kiczowaty. albo ,, na części i na allegro " zależy gdzie więcej zyskasz. Ale jak jesteś amator to może jeszcze pojeżdzisz troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 mój znajomy ma w swojej 2 tarcze i USD a też z 90 r. no a co do kupowania to jeżeli w dobrym stanie tec wosz i dekielek ma wszystkie zęby to bym sie zastanowił. ewentualnie sam dekielek.sorry za błędy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 to rocznik <1988Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi