Gerhard Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Wyglada ladnie. Jak dla mnie to jest za szczupla :buttrock: Zniknelaby mi miedzy nogami, wygladalbym jak na Komarku a ten etap mam za soba. :buttrock: Moto musi byc duuuuze, szybkie i ciezkie jak jego wlasciciel(mowie o sobie) No i ten brak napisu HONDA - porazka :) :banghead: Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ladniejszej dupci nie widzialem.http://img407.imageshack.us/img407/9410/ducati10982xb1.jpgWspółczuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 karol hahahah :biggrin: Piękna jest, tylko tyle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wyglada ladnie. Jak dla mnie to jest za szczupla :lapad: Zniknelaby mi miedzy nogami, wygladalbym jak na Komarku a ten etap mam za soba. :crossy: Moto musi byc duuuuze, szybkie i ciezkie jak jego wlasciciel(mowie o sobie) No i ten brak napisu HONDA - porazka :flesje: :icon_eek: Slusznie!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam dla mnie brak napisu Honda to zaleta !!!!!!!to jest prawdziwy moto jeden z niewielu japońce mogą się tylko zmarszczyć tak samo jak wyszły TL i VTR wszyscy krzyczeli ooo to juz po Ducati a wszyscy wiemy jak to się zkończyło .....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam dla mnie brak napisu Honda to zaleta !!!!!!!to jest prawdziwy moto jeden z niewielu japońce mogą się tylko zmarszczyć tak samo jak wyszły TL i VTR wszyscy krzyczeli ooo to juz po Ducati a wszyscy wiemy jak to się zkończyło .....pozdr Japońce odeszli z rozwoju sportowych V twin z czysto ekonomicznych względów... zmiany w przepisach w których dopuszczono rzędowe tysiące w klasie Superbike...spowodowały że bardziej opłacało się im rozwijanie właśnie rzędówek... bo technologicznie z palcem w tyłku mogliby skonstruować motocykl z silnikiem V który dorównałby Dukati... jaki problem wsadzić mu renomowany osprzęt ,zawiechy Ohlinsa koła Marchesini i zaśpiewać za niego 20 tys euro... ale im to się poprostu nie kalkuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 jest ładniutka na maxa.Dosiadłbym ją i wykorzystał. Mowie o motocyklu, ale sam mysle o czym innym. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Siemka ! Wlasnie wrocilem z targow gdzie mialem mozliwosc sie do niej przymierzyc. Pozycja ( dla mnie ) duzo, duzo lepsza niz na 999. najpozniej w maju, jazda probna. Kupic ni kupic pojezdzic mozna. Pozatym nacieszylam oko nowa Desmosedici ( 55 000,- € ) pozdrawiam :P Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam dla mnie brak napisu Honda to zaleta !!!!!!!to jest prawdziwy moto jeden z niewielu japońce mogą się tylko zmarszczyć tak samo jak wyszły TL i VTR wszyscy krzyczeli ooo to juz po Ducati a wszyscy wiemy jak to się zkończyło .....pozdr Widze kolega nastawiony "anty". Szanuje :notworthy: kazdy moze miec swoje zdanie. I wspolczuje, ze sie mylisz. :icon_biggrin: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 O Ducati 1098 jest wielki artykuł w najnowszym "Świat Motocykli" Sprzęt wypas, szkoda, że taki drogi, ale Ducati zdążyło nas już do tego przyzwyczaić... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Oj Gerhard chyba Ty sie mylisz- albo nie ogladasz World Superbike:-))).Ducati to Ducati- kochaja je Desmomaniacy- Smietanka wsrod Motocyklistow i ma ta zalete ze nie jezdza dresy i krotkoszyje.Ducati Forever. Janek-Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 I to jest właśnie magia Ducati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi