Lucass Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam, podczas różnych prac nad silnikiem, okazało się, że zębatka rozrządu była do wałka zamocowana jedynie śróbkami, bez np. blaszki-podkładki. Foto: http://kml.enduro-adventure.com/remont/ustawianie/2.jpg Teraz gdy chcę to wszystko poskładać, chciałbym się upewnić że śróbki na powyższej focie mi się na 1000% nie rozkręcą i nie zrobią sieczki w silniku. Czym je zabezpieczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wkrecasz na niebieski Loctite. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Lucass zabraniam CI składac silnika bez wklejenia na klej do srób !! i zapunktowania punktakiem od drogiej strony !! ja w husce nie wkleiłem to wyrwało normalnie zębatke ;)( i ch*j po zaworach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 dokładnie, wklejasz je na loctite silniki mamy podobne - u mnie też nie było podkładek pod tymi śrubami pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zadnego punktowania sie tam nie stosuje - latwo cos uszkodzic. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi