szramer Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 debety bezproblemowo oblatuja paypal, za oceanem w sumie to jedyny spoób płacenia, bo "many order" i "personal check" to kaszana Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) pisalem, ze zwykla karte odrzuca bo moja zostala odrzucona... i nie wiem zjakiego powodu... mam konto w pkointeligo... i ostatnio dostalem nowa karte bo w starej waznosc sie skoczyla... z nowej jeszcze w ogole nie korzystalem... nie jest tak ze ona jeszcze nie jest wazna? wazna staje sie po pierwszym uzyciu w bankomacie? i co do tej platnosci SB... to byla oplata jednorazowa (6zl)? Edytowane 7 Lipca 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 i co do tej platnosci SB... to byla oplata jednorazowa (6zl)? o ile ja kojarzę to w celu weryfikacji karty pobierana jest opłata 6zł która potem jest zwracana przy pierwszej płatności przez paypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Weryfikacja polega na tym ze ssytem wysyla czy jakis marny grosz na konto abys wiedzial ze wszzytko dziala...a z nowa karta mzoe byc tak ze trzeba ja aktywowac najpierw chyba... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 pisalem, ze zwykla karte odrzuca bo moja zostala odrzucona... i nie wiem zjakiego powodu... mam konto w pkointeligo... i ostatnio dostalem nowa karte bo w starej waznosc sie skoczyla... z nowej jeszcze w ogole nie korzystalem... nie jest tak ze ona jeszcze nie jest wazna? wazna staje sie po pierwszym uzyciu w bankomacie? i co do tej platnosci SB... to byla oplata jednorazowa (6zl)?Już sam nie pamiętam do czego była ta opłata.. ale żeby coś tam odblokować.A nowa karta inteligo jest ważna (aktywuje się) dopiero po pierwszej transakcji (chyba w bankomacie - nie wiem czy można ją płacić za pierwszym razem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 pisalem, ze zwykla karte odrzuca bo moja zostala odrzucona... i nie wiem zjakiego powodu... mam konto w pkointeligo... i ostatnio dostalem nowa karte bo w starej waznosc sie skoczyla... z nowej jeszcze w ogole nie korzystalem... nie jest tak ze ona jeszcze nie jest wazna? wazna staje sie po pierwszym uzyciu w bankomacie? i co do tej platnosci SB... to byla oplata jednorazowa (6zl)? nasze karty debetowe nie są równoważne tym z USA (nie wiem jak UK), bo tymi drugimi możesz np. robić zakupy w necie co jest niemożliwe do zrobienia polską kartą, tutaj tylko kredytowa zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi