Stoźu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie dramatyzujmy :) 40 motogodzin amatorskiej jazdy nawet do 60h spokojnie tłok przejezdzi. ale tak czy siak wychodzi 2 tłoki na sezon. W 2h ciągłej jadzy w terenie to ja 3/4 baku spalam czyli kolo 6l :lalag: coś chyba sie wam zle policzyło :) Wiem że zawodowcy którzy katóją to co 10-15 godz wymieniają. No ale 60h to troche ryzyko. No ale i tak i siak wychodzi 2-3 tłoki rocznie. Tylko jak to 250 cm to wiadomo że nie będzie tak męczona jak seta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 powiedźcie mi jak wy obliczacie te spalanie w crossach bo ja w swoim nie potrafie :lalag: hehe Druga sprawa jeżeli liczycie każdy litr i sie zastanwaicie czy odkręcić czy nie, bo spali to dajcie sobie spokój bo to chyba nie oto chodzi. To juz lepiej jeździć dwa razy rzadziej ale na 120% a nie na 30% żeby nie spalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) pali zadziwiająco mało ok 3l na 2 godz jazdy w terenie, nierealne, u mnie w exc250 prawie cały bak schodził przez 2 H jazdy(to co licznik zarejestrował), chyba że jazda to wygląda tak :przyjazd na miejscówkę , 2-3 piwka, 3-4 kółeczka po terenie, dojazd do domu :banghead: Edytowane 25 Stycznia 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Niech sobie lepiej chlopak kupi 4T. Ja naprzyklad w tym sezonie sprzedalem dwie hondy XL 185 jedna za 1300zl a druga za 500zl ( dla kumpla zklsy i smiga nia juz z miesiac i nic sie nie zepsulo) i powiem ze ta jedna przejzdzilem prawie caly sezon. I wymienilem tylko lancuszek rozrzadu i nic wiecej. Ani razu mi sie nie zepsul w terenie a byl juz naprawde leciwy. Takze ja bym polecal 4T bo to i tansze w utrzymaniu i jak kupi w miare zadbane moto to se jeszce pojezdzi.pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 całkowicie popieram maciopsa....nie ma to jak dobre 4t...można kupić nawet coś starego co bedzie chodziło i chodziło..jak kupiłem swoją huską za 2200 ma 50 km i już sezon prześmigałem, i generalnie bez żadnych poważnych napraw, tylko musiałem wyregulować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak-cx650 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja kupiłem cx650 83r ciekła mi tylko pompa wodna a reszta ok. Mam go rok i chodzi,nie jest to szczyt mażeń ale jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi