Waldi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ani czerna ani blondina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 baba za kierownica - postrach na autostradzie :banghead: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ale najważniejsze, żeby torebkę trzymać przy sobie... :)Mnie kiedyś rozbawiła do łez moja matka, która powożąc cinquecentem, widząc przed sobą wlekące się porządne auto pyskowała: "co za cholera się tam wlecze!!! Pewnie jakaś BABA prowadzi!!!" I weź tu chłopie zrozum kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 To najbardziej efektowny dach jaki widzialem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dobra jest... :icon_twisted: ja bym tak nie umial :icon_twisted: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 To najbardziej efektowny dach jaki widzialem....I do tego jaka precyzja wykonania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 I do tego jaka precyzja wykonania :biggrin:15 punktow na 10 mozliwych do zdobycia. :( :buttrock: Ciekawe jak sie tlumaczyla mężowi :D :buttrock: dobrze ze jak bylem maly i mama po mnie jezdzila do szkoly to nie bylo schodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Płeć piękna za kierownicą c.d. http://www.youtube.com/watch?v=QhCN2m9Bzq4 Po obejrzeniu tego filmiku to się boję jeździć po ulicach.... TYm bardziej, ż teraz robię kurs :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Niektórym babom to naprawdę powinni zabierać na stałe prawko!!! Dla dobra ogółu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 najgorsze są w tych droższych konserwach, jeżdżą jak chcą, chociaż spora część męskiej populacji jeździ jeszcze gorzej (wlecze się) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 oj już nie przesadzajcie wiem że to drażliwy temat. nie powiem trochę prawdy w tym jest ale chyba nie we wszystkich przypadkach. Ja sama pamiętam jak piep... mi się kierunki na kursie ale podobno kobiety tak mają i to było dawnoo zresztą niekiedy jeszcze teraz coś odwalę i potm sama z siebie się śmieję bo to naszczęście potrafię a to że jadę palę papierosa i w iędzyczasie szukam w torbie domagającej się odebrania komórki to już inna historia :clap: :clap: pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Juz nie gadajcie, że tylko kobiety źle jeżdżą. Wmawiacie sobie tylko, że dobrze jeździcie. Każdy facet sobie wmawia, że jest boss nie tylko za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 PINA i tak właśnie jest!!!Niech ktos mi udowodni ze to baba prowadzi ten samochód bo napisac to ja też sobie mogę!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja Ci mogę udowodnić, mniej więcej w 1:13min trwania tegoż filmu z samochodu wyłania się BABA :icon_rolleyes: Oj bardzo drażliwy temat, prawda jest taka że większość kobiet jeździ ostrożniej. Jak np moja mama która nie miała nigdy kolizji (10lat) ale mamy auto z silnikiem 1.6 16V a ona nigdy nie przekracza 3000 obr/min. Boi się zredukować bieg przy wyprzedzaniu bo silnik wyje, zamiast zrobić to szybko zamulamy zanim silnik wejdzie na obroty. Czy jeździ dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja Ci mogę udowodnić, mniej więcej w 1:13min trwania tegoż filmu z samochodu wyłania się BABA :icon_rolleyes: Oj bardzo drażliwy temat, prawda jest taka że większość kobiet jeździ ostrożniej. Jak np moja mama która nie miała nigdy kolizji (10lat) ale mamy auto z silnikiem 1.6 16V a ona nigdy nie przekracza 3000 obr/min. Boi się zredukować bieg przy wyprzedzaniu bo silnik wyje, zamiast zrobić to szybko zamulamy zanim silnik wejdzie na obroty. Czy jeździ dobrze? Fakt kobiety jeżdżą ostrożniej, zazwyczaj, ale to nie znaczy że gorzej. Często jak jade a przede mną jakieś auto jedzie 40kmh albo wykonuje jakieś dziwne manewry okazuje sie, że siedzi za kierownicą kto ..... facet.Wiec wypraszam sobie ..... babe za kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi