Gość Occult Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Wczoraj oglądałem moto GP w Germany. Rossi był dobry ale nienajlepszy... Wydaje mi się, że za szybko wszedł w ostani zakręt i go wyniosło, albo Gibernau zawęził zakręt żeby szybciej wyjść na prostą.Atak Rossiego na przedostanim zkręcie był zajebisty... Jak Wy to widzidzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Może Rossi wyprzedzając Gibernau'a był przekonany, że zwycięstwo ma już w kieszeni i nie spodziewał się takiej szybkiej kontry. Ale moim zdaniem to chyba najlepszy finisz w tym sezonie. Emocje do samego końca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Po rozpoczęciu wyścigu myślałem, że ta jka zwykle wygra Rossi. Na pierwszym zakręcie był juz pierwszy a po trzech kołkach miał z 6 sekind przewagi nad rywalami.A tu niespodzianka Sezon można zaliczyć do ciekawych. Róznica w generalce jest nie duża. Będzoe ostra walka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Rossi tym razem nie zaspał na starcie i gdy odjechał od stawki myślałem, że jest już po zawodach. Ale albo on zwolnił, albo Gibernau przyspieszył i dzięki temu oglądaliśmy wyścig emocjonujący do ostatniej sekundy. Szkoda tylko Maxa, który znowu bo znakomitej jeździe przedwczesnie pożegnał się z torem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Sete jest w znakomitej formie, kibicuję mu, żeby został mistzrem świata, to z pewnością by ożywiło rozgrywki. Już teraz robi się fajnie, bo poprzedni sezon był popisem jesnego zawodnika (Rossi oczywiście). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 ja też trzymałam paluchy za Gibernau i cieszyłam się że wygrał ale jak patrzyłam co robił Rossi przez te 7 okrążeń kiedy pierwszy jechał Sete, to widać było że jest naprawdę dobry i tylko przymierza się kiedy łyknąć 'hiszpansa'; zresztą w którymś z poprzednich GP. kiedy Rossi popełnił błąd i wyleciał poza tor i stracił jakieś 2 sekundy, jechał następne okrążenia tak fantastycznie że zajął miejsce na podium - to było niesamowite :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 29 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2003 Niesamowity wyścig :!: aż nagrałem sobie ostatnie okrążenie, żeby móc oglądać co jakiś czas jak to robią mistrzowie (mam w formacie cyfrowym, więc mogę komuś przesłać jak będziecie chcieli)Faktem jest że Gibernau wykazał się ogromną rutyną i opanowaniem na ostatnim wirażu - wykożystał inną (szerszą) trajektorię i opłąciło się wolczyć do ostatnigo metra :twisted: Świetny zawodnik :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 PS. Może trochę nie aktualne, ale ponieważ do następnego GP trzy tygodnie, to jeśli ktoś chce obejrzeć ostatnie okrążenie raz jeszcze to tutaj jest link:http://www.bad69.piwko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzięki za filmik, W-max, fajnie było jeszcze raz to sobie zobaczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 coś dla fanów Rossiegohttp://www.rossifiles.com moze juzw idzieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi