magneto Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) nie da sie go namowic. jakby cos to ja sie pisze na 100%, tylko od modulu zalezy czy bede sam czy z plecaczkiem. nie chce jechac te 70czy 80km ryzykujac strzeleniem walu czy cos w tym rodzaju(modul daje impuls w innym m,omencie- za wczesnie) tak wiec ja bede, tylko ze dojade tam z predkoscia przelotowa w granicach 80km/h wiec raczej sam. no chyba ze dojdzie modul, wtedy moze jakos sie zabiore z wami, bo setke spokojnie na trasie utrzymam bez wiekszego przeciazania silnika Damiana sie nie namowi. a raczej szczerze w to watpie.ode mnie pisze sie tez jeden kolega na suzuki RG80 tez z plecaczkiem, i moze jeszcze bym wyciagnal dwoch kumpli z klasy na pizzowozach. wiec jesli cos to moze udaloby mi sie utworzyc "wlasna" grupe (wolnobieżną :icon_mrgreen:) jakie macie plany odnosnie Waszego dojazdu(pytam osoby na powaznych sorzetach)??? pzdr:) Edytowane 13 Czerwca 2007 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jakie macie plany odnosnie Waszego dojazdu(pytam osoby na powaznych sorzetach)??? zdefiniuj powazny sprzet :) a tak na serio nasza grupka spotyka sie o 13 na placu dąbrowskiego, nie da sie wczesniej bo kolega o 13 konczy prace. Jarek prosil zebysmy na miescu byli kolo 14, wiec mysle ze 14-14.30 najpozniej dojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jarek prosil zebysmy na miescu byli kolo 14, wiec mysle ze 14-14.30 najpozniej dojedziemyRozumiem, że chodzi o sobotę? Ja oddzielnie, ale też jakoś na powyższą godzinę dojadę.Ostatecznie wyszło, że będę w sobotę i niedzielę. Inaczej nie dało rady załatwić wolnego.Pojawili się jacyć nowi chętni do wyjazdu? Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pojawili się jacyć nowi chętni do wyjazdu?Pertraktacje trwaja :icon_biggrin: ma byc tez jaszczur_uc z forum, kilka osob sie waha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 dostałem info na pw, chętnie się zabiorę, ale najwcześniej z pkowa mogę o 12.30 wyjechać.o której Wy startujecie z Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 niestety w tym sezonie nie posiadam jeszcze moto więc mimo szczerych chęci nie dam radyporozmawiam z kolegami czy byliby chętni podjechać w sobotę i napiszę na forumswoją drogą może warto napomknąć o imprezce w Przy piwie, bo więcej osób tam zaglądapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) dostałem info na pw, chętnie się zabiorę, ale najwcześniej z pkowa mogę o 12.30 wyjechać.o której Wy startujecie z Łodzi?Startujemy 0 13-tej z Placu Dąbrowskiego.Pozdrawiam. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 jaka szacowana predkosc przelotowa...? i kto tam bedzie, tzn mowiac dokladniej czy jest podzial na motorowery+skuterki i motocykle czy jak??? pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Prosiłbym o wyjaśnienie całej sprawy w dużym skrócie. Tj. termin, jak z tym noclegiem i w ogóle co i jak. Jak zrobię kieruneczki w moto, to może mógłbym dotrzeć tam, ale jadąc samemu [skuter jedzie 45 km/h, kiedyś bujał się więcej, albo po prostu licznik szwankował :/ bo podchodził pod 57]. Aaa już przeczytałem że to nie w grotnikach a o wiele dalej :/ chyba nie dam rady bo nie zdążę podszykować moto i się odpowiednio przygotować. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 no właśnie czy będzie podział na dwie grupy tych wolniejszych na motorowerach i skuterach i druga grupa ma motocyklach o większej pojemności >? czy jedziemy wszyscy razem ????? i mam nadzieje ze nie będzie takiej pogody jak wczoraj po południu w łodzi :) nie mogłem moto do do domu dojechać przed wjazdem na parking mailem po brzuch wody . można było pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 no właśnie czy będzie podział na dwie grupy tych wolniejszych na motorowerach i skuterach i druga grupa ma motocyklach o większej pojemności >? czy jedziemy wszyscy razem ????? mysle ze jak wszyscy przyjada na plac to na miejscu bedziemy decydowac czy sie dzielimy czy nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Na Burgmanii widzę, że nie tylko mi się plany co do wyjazdu zmieniają co chwila :buttrock: Jak będę to będę i tyle :DJutro na bank, a dziś zobaczymy. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jeszcze jedna wazna sprawa... o ktorej mniej wiecej wszelkie "sobotnie atrakcje" w Bolimowie dobiegna konca??? chodzi o to, bym wiedzial po prostu okolo ktorej stamtad wyjade(wyjedziemy)...? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jeszcze jedna wazna sprawa... o ktorej mniej wiecej wszelkie "sobotnie atrakcje" w Bolimowie dobiegna konca??? chodzi o to, bym wiedzial po prostu okolo ktorej stamtad wyjade(wyjedziemy)...? pzdr:)Będziemy chcieli około 20-tej być w Łodzi ,ale myśle że wiele będzie zalerzało od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 staram sie zorganizowac mala grupke motorowerow i pizzowozow z lodzi i okolic... zobaczymy co z tego bedzie. pisalo sie kilka osob, ale sami wiecie jak to jest.... ten nie moze, temu sie nie chce i takie tam... tak czy siak zakupilem nowy modul, ale niestety na nim moja maszyna rozwija kosmiczna predkosc oscylujaca w granicach 85-90 kahaema, wiec sam teraz nie wiem czy jechac z na plac o 13 czy tez wyruszac samemu(badz z taekipka) wczesniej, co nie stanowi dla mni eproblemu... jak uwazacie??? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi