GuZu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Siemka!Mam 16 lat, sprzedałem już skuterka i teraz chcę kupić sobie enduro.Chcę na nie wydać do 3 tysięcy. Roczniki od 94 w górę. Najlepiej 80/50 albo 125/50. Bo jak narazie nie mam prawka.Od ch... wiary ma dt'tki i te najcześciej można zobaczyc w ogloszeniach, jednak czy taka yamaha dt 80 lc2 da rade w dojazdach do szkoly i w terenie?Motory, jakie narazie (wg mnie sa ok) i takich szukam:Yamaha dt 80 lub 125 (ta druga jednak zwykle drozsza jest)Suzuki dr 125Aprilia rx 80/50Rieju i sendy to jakos mnie nie przekonują i zresztą cieżko znaleźć w takiej cenie bo sa zbyt nowe :eek:W ogóle jakie motorki możecie polecić (raczej nie chodzi mi o 50cc)Pozdrawiam! :) PS Jakby miał ktoś coś ciekawego na sprzedaż to proszę pisać, tylko konkretne oferty (gg: 8741336 lub mail) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 wybierz opcję szukaj - były już setki takich postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuZu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Sorry, jestem tu nowy. To pozniej mozna wykasowac posta. TEGO DRUGIEGO TEZ, bo przy edytowaniu sie wyslal jako drugi -.- Mam ponad 180 wzrostu i troche zdazylem przeczytac. I teraz oczekuje tylko konkretnej odp: ?Dt 80Suzuki TS 50 (moze tuning)Aprilia RX? [Mam tez opcje- kupic aprilke rx z niesprawnym silnikiem, zarejestrowana na 50 za 1500 i kupic do niej silnik. Co Wy na to?] Tylko prosze o konkretne odp (jak pisalem wyzej :) ) bez glupich tekstow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ziomek użyj szukaj jak kolega radził. A od DT masz tu http://moto.win.pl/Wszystko-o-Yamaha-DT-50...125-t22158.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Weź ten który jest w najlepszym stanie nie brał bym moto bez silnika. Nie jeździłem na żadnym z powyższych motorków ale jak bym maił wybierać z tych to dt bym wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 za 3 tysie mozna wyrwac super mtxa 125... tle ze zarejestrowanego na 50 to nie znajdziesz. A jaka ta aprilla rx125??? wsumie to nawet by sie oplaclo jesli reszta bylaby sprawna.. bo silnik za 1500zl powinienes znalesc.... A jak nie kupujesz to daj namiar.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) DT 80 - jeden z najpopularniejszych motocykli, duzo czesci uzywanych jak i nowych, wytrzymala.. zreszta co tu duzo gadac - kultowy motocykl ktory ma wielu zwolennikow. Szczerze-za 3000 masz bardzo duze prawdopodobienstwo ze trafisz na mine :/ Edytowane 20 Stycznia 2007 przez JACA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Proszę używać wyszukiwarki! Poczytać o poszczególnych modelach, dopiero potem zadawać konkretne pytania!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi