Skocz do zawartości

Enduro do 3000 pln

GuZu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

Mam 16 lat, sprzedałem już skuterka i teraz chcę kupić sobie enduro.

Chcę na nie wydać do 3 tysięcy. Roczniki od 94 w górę. Najlepiej 80/50 albo 125/50. Bo jak narazie nie mam prawka.

Od ch... wiary ma dt'tki i te najcześciej można zobaczyc w ogloszeniach, jednak czy taka yamaha dt 80 lc2 da rade w dojazdach do szkoly i w terenie?

Motory, jakie narazie (wg mnie sa ok) i takich szukam:

Yamaha dt 80 lub 125 (ta druga jednak zwykle drozsza jest)

Suzuki dr 125

Aprilia rx 80/50

Rieju i sendy to jakos mnie nie przekonują i zresztą cieżko znaleźć w takiej cenie bo sa zbyt nowe :eek:

W ogóle jakie motorki możecie polecić (raczej nie chodzi mi o 50cc)

Pozdrawiam! :)

PS Jakby miał ktoś coś ciekawego na sprzedaż to proszę pisać, tylko konkretne oferty (gg: 8741336 lub mail)

Sorry, jestem tu nowy. To pozniej mozna wykasowac posta. TEGO DRUGIEGO TEZ, bo przy edytowaniu sie wyslal jako drugi -.-

Mam ponad 180 wzrostu i troche zdazylem przeczytac. I teraz oczekuje tylko konkretnej odp:

?Dt 80

Suzuki TS 50 (moze tuning)

Aprilia RX?

[Mam tez opcje- kupic aprilke rx z niesprawnym silnikiem, zarejestrowana na 50 za 1500 i kupic do niej silnik. Co Wy na to?]

Tylko prosze o konkretne odp (jak pisalem wyzej :) ) bez glupich tekstow :)

za 3 tysie mozna wyrwac super mtxa 125... tle ze zarejestrowanego na 50 to nie znajdziesz. A jaka ta aprilla rx125??? wsumie to nawet by sie oplaclo jesli reszta bylaby sprawna.. bo silnik za 1500zl powinienes znalesc.... A jak nie kupujesz to daj namiar.. :)

DT 80 - jeden z najpopularniejszych motocykli, duzo czesci uzywanych jak i nowych, wytrzymala.. zreszta co tu duzo gadac - kultowy motocykl ktory ma wielu zwolennikow.

Szczerze-za 3000 masz bardzo duze prawdopodobienstwo ze trafisz na mine :/

Edytowane przez JACA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...