Monia:) Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Jak kulinarnie sie w tym watku zrobilo :icon_rolleyes: ...jako dziecko zazeralam sie mlekiem w tubie, teraz juz tak nie smakuje :icon_biggrin: Edytowane 19 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 To teraz z innej beczki.Która potrafi zjarać laczka?Ambitne zadanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) To teraz z innej beczki.Która potrafi zjarać laczka?Ambitne zadanie;) Nie ma w tym za dużej filozofii... ;) Jedynaczka ,hamulec i jedziemy ...:biggrin: ,trzba miec tylko dobre te hamulce i silne rączki,a jak nie ma sie silnych rączek ,to prosimy jakiego gentelmana ,żeby pomógł przytrzymac... :buttrock: Mam własnie plan ,że rozpoczne sezon pojezdze troszke jeszcze na tym laczku co mam i sobie go spale....a co :biggrin: :icon_rolleyes: Edytowane 20 Lutego 2007 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nie tak prosto zjarać laczka hihihi troszkę trzeba piłować:icon_mrgreen: To kiedy robimy najazd na zlot w ekipie samych babeczek?Jak myślicie staranujemy bramę wjazdową, czy raczej grzecznie wjedziemy za free?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Kurde, a mi juz laczka w Bandicie wymienili :icon_evil: Teoretycznie to niby proste... praktyka? zycie pokaze ;) ...sprobuje na pewno :icon_razz: Gitta, z tym wjazdem problemu byc nie powinno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Nie tak prosto zjarać laczka hihihi troszkę trzeba piłować:) To kiedy robimy najazd na zlot w ekipie samych babeczek?Jak myślicie staranujemy bramę wjazdową, czy raczej grzecznie wjedziemy za free?:D Laczka zjarać nie potrafię, ale na zlocie mogę trochę pohałasować. Zazwyczaj jak gdzieś jadę to włączają się wszystkie alarmy w samochodach :) A na darmowy wjazd na zlot nie licz, dobrze będzie jak zapłacimy mniej niz faceci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jakby co - mam 8 miejsc w samochodzie :) Zosiu, czy sprawa z autem aktualna?? Jest nas 5 z Poznania, dojechałaby do Poznania Baba Jaga i zabrała się razem z nami to byłoby nas 6... :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jasne, aktualne :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jasne, aktualne ;) Robi się ciasno naliczyłam na ten moment 7 babekzosia, gosia, madzik, monia, babajaga, celyna no i ja, no i nie wiem co z moją siostrą i aśką. Moja siostra ma dac szybko znać, a z aśką pogadam dzisiaj. Chyba będzie trzeba znaleźć jeszcze jeden środek transportu :buttrock: Dziewczyny ze Szczecina, a wasza propozycja noclegów jest nadal aktualna? Sporo nas :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Z drugim srodkiem transportu nie ma problemu... jakby co. Nadal rozwazam te opcje :) Moge spytac co to za auto? Terenowka czy wan? ;) ... czy ogór?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zosiu bardzo dziękuje za miejscówkę ale jadę jednak od siebie prosto do Szczecina.Jak zobaczyłam jakie mam połączenia do Poznania to wolę zostawić miejsce Dziewczynom od Was, bedzie mniej zamieszania.Jeszcze raz dzięki.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zosiu bardzo dziękuje za miejscówkę ale jadę jednak od siebie prosto do Szczecina.Jak zobaczyłam jakie mam połączenia do Poznania to wolę zostawić miejsce Dziewczynom od Was, bedzie mniej zamieszania.Jeszcze raz dzięki.Do zobaczenia. Baba Jaga, tym sie nie kieruj, ze zabraknie miejsc w aucie. Ja mam auto na gaz, poza tym lubie byc za kolkiem, dlatego rozwazam czy nie brac swojego :bigrazz: No chyba ze naprawde polaczenie do Poznania masz kiepskie.... to potrafie zrozumiec :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Baba Jaga, tym sie nie kieruj, ze zabraknie miejsc w aucie. Ja mam auto na gaz, poza tym lubie byc za kolkiem, dlatego rozwazam czy nie brac swojegoNo wtrące się w dyskusje.Jaka jest zależność ilości miejsc w aucie od tego czy jest ono na gaz czy nie?:) :) :) Pozdrawiam serdecznie Baba Jaga, tym sie nie kieruj, ze zabraknie miejsc w aucie. Ja mam auto na gaz, poza tym lubie byc za kolkiem, dlatego rozwazam czy nie brac swojegoNo wtrące się w dyskusje.Jaka jest zależność ilości miejsc w aucie od tego czy jest ono na gaz czy nie?:biggrin: :flesje: :D Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No wtrące się w dyskusje.Jaka jest zależność ilości miejsc w aucie od tego czy jest ono na gaz czy nie?:wink: :cool: :D Pozdrawiam serdecznieTakto jest z facetami, jak się już wtrącą do babeczek to zawsze cos niezbyt mądrego wymyślą. Kobiety uzywają skrótów myślowych, nie muszą rozciągać tematu....., my tam wszystkie zrozumiały a nasz Rebel bidula - nie. :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Takto jest z facetami, jak się już wtrącą do babeczek to zawsze cos niezbyt mądrego wymyślą. Kobiety uzywają skrótów myślowych, nie muszą rozciągać tematu....., my tam wszystkie zrozumiały a nasz Rebel bidula - nie. :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: też pozdrawiamCzego kobiety używają?!?!?!?! :wink: Spadłem z fotela i oblałm sie piwem jak to przeczytałem :D p.s. Czemu jeszcze cie nie ma w Temacie o Bandytach? :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi