zosia_ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zosiu_, gotowa jesteś przywieźć 8 dziewcząt do Szczecina i tajnego cynku mi, samotnemu kalawerowi nie dajesz? :lalag: he he he :bigrazz: Bawcie się dobrze, dziewczyny.Pozdrawiam.hikor hehe, babski temat ajak dokładnie obserwowany :clap: Kopernik była kobietą :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Bawcie się dobrze, dziewczyny.Pozdrawiam.hikorHalo Hikor a może tak sie wreszcie "ujawnisz" a nie zakopałeś się gdzieś i ciężko cie dojrzeć. :icon_evil: Proponuje dołączyć do nas po północy 3 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witajcie dziewczyny,Widze, ze impreza niezla sie szykuje, ale ja niestety nie dam rady :(Caly czas czekalam i sie zastanawialam, ze moze dam rade przyjechac do Was, napewno dogadalalbym sie z reszta dziewczyn:) Ale niestety nie dojade....mimo to mam nadzieje, ze jeszcze niejedna okazja bedzie was zobaczyc.Trzymajcie sie cieplutko Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Halo Hikor a może tak sie wreszcie "ujawnisz" a nie zakopałeś się gdzieś i ciężko cie dojrzeć. Proponuje dołączyć do nas po północy 3 marcaKupię sobie tylko stringi i przećwiczę taniec przy rurze, ok? :icon_mrgreen: :evil:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Kupię sobie tylko stringi i przećwiczę taniec przy rurze, ok? :D ;)hikor ;) :biggrin: :clap: jestem za!! :evil: :D :D Witajcie dziewczyny,Widze, ze impreza niezla sie szykuje, ale ja niestety nie dam rady :(Caly czas czekalam i sie zastanawialam, ze moze dam rade przyjechac do Was, napewno dogadalalbym sie z reszta dziewczyn:) Ale niestety nie dojade....mimo to mam nadzieje, ze jeszcze niejedna okazja bedzie was zobaczyc.Trzymajcie sie cieplutko Beti.... jak mozesz?? :icon_mrgreen: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Kupię sobie tylko stringi i przećwiczę taniec przy rurze, ok? ;) ;)hikor też jestem za :biggrin: :clap: ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Hikor, będziesz wyglądał bossskooo :biggrin: Makijaż zrobimy Ci na miejscu ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Kobiety Pina ma dzis urodziny..... :biggrin: wszystkiego naj naj naj i pamietaj wodniki sa najlepsze ;) a za zdrowie wypijemy za miesiac niecaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 No to zaczynamy:Sto lat, Sto lat niech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Wszystkiego naj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) ....zyje zyje nam Pineczka :biggrin: :biggrin: :biggrin: ....kurcze i to takie okragle te urodzinki.... jak dobrze jest konczyc te 20 lat Pina :flesje: ...tak trzymaj !!!:flesje: Edytowane 8 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Pina, spełnienia marzeń i realizacji planów :crossy: Duże buziaki :)No i fajnej traski w wakacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Dziewczynki bardzo, bardzo Wam dziekuję :) :biggrin: Wyobraźcie sobie, że zamiast obchodzić dzisiaj żałobę, upić się z rozpaczy miałam rewelacyjny humor..... hmmm :rolleyes: może to jest to :P a tak przy okazji w ten weekend też będę w Szczecinie. Odwiedzam rodzinke i koleżanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ooooo to moze cos zorganizujemy na tę okoliczność:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ooooo to moze cos zorganizujemy na tę okoliczność:biggrin: :notworthy: Idziemy gdzies na impreze poszaleć, ale nie wiem jeszcze gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi