Baba Jaga Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dzięki Monia ale z tego mojego zakątka to prostsza droga do Szczecina niz do Was Dostałam już wizę wjazdową od Gitty i dam radę.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) No wtrące się w dyskusje.Jaka jest zależność ilości miejsc w aucie od tego czy jest ono na gaz czy nie?Pozdrawiam serdecznie Drogi Reblu/Rebelu* :bigrazz: Trzeba czytac ze zrozumieniem i najlepiej bardziej do tylca niz ostatni post.... :biggrin: Ale Ci wytlumacze... dziewczyny biora jakies duze auto co pomiesci z 8 osob... a ja najprawdopodobniej wezme DRUGIE auto, ktore jest na gaz (KOSZTY :bigrazz: )... Dlatego drogi Klaudiuszu (nie jezdze konno i nie lubie Harleyow :bigrazz: )Carioka mowila o "skrotach myslowych"... my wiedzialysmy o czym piszemy, a Wam chlopy to trzeba tlumaczyc jak "chlop krowie na rowie" :wink: :cool: :D * wybrac forme poprawna ;) A tak w ogole to mniej wiecej o ktorej sie zbieramy z Poznania? Edytowane 22 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Monia i tak pewnie panowie z twoim tłumaczeniem będą mieli kłopot :icon_biggrin: No właśnie a co do wyjazdu to kiedy i o której, bo musze jeszcze zaliczyć wizyte u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Czego kobiety używają?!?!?!?! :) Spadłem z fotela i oblałm sie piwem jak to przeczytałem :D p.s. Czemu jeszcze cie nie ma w Temacie o Bandytach? :icon_mrgreen:Czyżby znowu trzeba było nastepnemu facetowi tłumaczyć co to "myślenie" - cholerka nie chce mi się.Ale to miłe, że panowie z EKG tak jeden za drugim w obronę stają. :bigrazz: :bigrazz: :icon_razz: a czemu mnie nie ma w temacie... bo faceci mało zwracają uwage na kobitki, a każed nasze pytanie wydaje się śmieszne, albo nie zrozumiałe. Pozdrawiam cię Klaudiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No wtrące się w dyskusje.Jaka jest zależność ilości miejsc w aucie od tego czy jest ono na gaz czy nie?:biggrin: :clap: :clap: Pozdrawiam serdecznieNo wtrące się w dyskusje.Jaka jest zależność ilości miejsc w aucie od tego czy jest ono na gaz czy nie?:D :D :D Pozdrawiam serdecznie Wytlumacze Ci bardzo jasno,a mianowicie jadac jednym autem zawsze jest taniej,teraz możemy jechac na 2 auta ,iż ponieważ Moni samochod już tyle nie pali co wcześniej,jest to zwiazane właśnie z założeniem gazu.... :biggrin: jeżeli chcesz wiedziec jaki to samochód to Ci już mówie....MEGA WYPAS :icon_mrgreen: :notworthy: teraz juz wszystko myśle jest jasne... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) a czemu mnie nie ma w temacie... bo faceci mało zwracają uwage na kobitki, a każed nasze pytanie wydaje się śmieszne, albo nie zrozumiałe. Pozdrawiam cię Klaudiusz Nie no, tak nie ma, napewno, spróbuj :notworthy: Pozdrawiam was serdecznie Motocyklistki, bawcie sie dobrze :icon_mrgreen: p.s. Rebel, MEGA WYPAS=SUBARU IMPREZA ale nie WRX ani TURBO:) Edytowane 23 Lutego 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dziewczyny ze Szczecina, a wasza propozycja noclegów jest nadal aktualna? Sporo nas :D OCZYWIŚCIE AKTUALNE:) :D :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dziewczyny ze Szczecina, a wasza propozycja noclegów jest nadal aktualna? Sporo nas :)Również podtrzymuje słowa Gitty. Noclegi załatwine i wszystkie Was pomieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Kobiety uzywają skrótów myślowych, nie muszą rozciągać tematu....., my tam wszystkie zrozumiały a nasz Rebel bidula - nie.Kobiety używają samych skrótów myślowych.I w tym tkwi problem.Jest to kompletnie niezrozumiałe dla ogółu.Trzeba czytac ze zrozumieniem i najlepiej bardziej do tylca niz ostatni post....Do tylca?Ja bardziej jestem za sposobem od tylca :D .Ale jak zwał tak zwał :D Wytlumacze Ci bardzo jasno,a mianowicie jadac jednym autem zawsze jest taniej,teraz możemy jechac na 2 auta ,iż ponieważ Moni samochod już tyle nie pali co wcześniej,jest to zwiazane właśnie z założeniem gazu.... bigrazz.gif jeżeli chcesz wiedziec jaki to samochód to Ci już mówie....MEGA WYPAS biggrin.gif biggrin.gif teraz juz wszystko myśle jest jasne.Ja piernicze!No coś TY.Serio!! :P A ja myślałem ,że ten gaz to taki bajer full wypas!!!Uhahahahahahahahah!!!!No rozwaliłyście mnie kobitki na łopatki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Klaudiusz..... a mowia ze baby to TAAAAAKIE plotkary..... :icon_razz: :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Klaudiusz..... a mowia ze baby to TAAAAAKIE plotkary..... :crossy: :) :)Taaaaak?????? Kto tak mówi?!?!?!?! :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dziołchy napiszcie jak jedziecie?Które z was z kim jadą oraz o której wyjezdzacie?Jutro sie spotkamy z Vizką i Carioką i ustalimy jak i gdzie was przenocujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Melduję się.Wyjazd w sobotę Według rozkładu w Szczecinie będę o 17.25 na dworcu PKS.Będę jechac sama.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Czesc, ja też bardzo che tnie pisze sie na wspolny wypad, w koncu bede miala mozliwosc was poznac. Dajcie znac co gdzie i jak Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No niestety nie znamy cie jeszcze a okazji w Szczecinie jest bardzo duzo, w takim razie poznamy cie w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi