Beti Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No Monia jakos tak niestety wyszlo i watpie, zeby sie cos zmeinilo:( Pina, spoznione ale najserdecznijesze zyczenia spelnienia wszystkiego czego pragniesz:) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No Monia jakos tak niestety wyszlo i watpie, zeby sie cos zmeinilo:( Pina, spoznione ale najserdecznijesze zyczenia spelnienia wszystkiego czego pragniesz:) Pozdrawiam Wielkie dzieki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 :wink: Idziemy gdzies na impreze poszaleć, ale nie wiem jeszcze gdzie. No to nie będziemy ci d... zawracac jak się z rodziną integrujesz :bigrazz: Ale juz za 3 tygodnei juz za momencik bedzi eimpreza w śledzlandii A kto tym razem zęby sobie wybije?Ja już limit wyczerpałam:) A kto tym razem zęby sobie wybije?Ja już limit wyczerpałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Baba Jaga wczoraj po konsultacjach ze mną zażyczyła sobei pewien trunek na śniadanie.Ciekawe co wy wymyslicie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Baba Jaga wczoraj po konsultacjach ze mną zażyczyła sobei pewien trunek na śniadanie.Ciekawe co wy wymyslicie? ;) Ja tam nie jestem wymagająca - lampka francuskiego szampana wystarczy :) A ten weekend w Szczecinie przebiegał pod znakiem widelczyka i był bardzo udany. Kolejny mam nadzieje będzie pod znakiem kielicha i będzie jeszcze lepszy :flesje: :biggrin: Szczecin bardzo ładne miasto i coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja bylam w Szczecinie tylko na dworcu ,ktorego oczywiscie samochodem nie moglismy odszukac...zdazylam na styk na pociag....ale tym razem man nadzieje zezobacze Wasze miasto z innej strony :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) No ja 2 latka studiowalam zaocznie, wiec sie troche naogladalam.... najbardziej rzucili mi sie w oczy "mezczyzni" w super furach :) i "kobiety" a'la lalka Barbie na platformach :) ...kazde miasto ma swoj niepowtarzalny klimat.... nie mam watpliwosci, ze moto szczecinianki pokaza nam ten klimat.... :) :) :biggrin: :) Edytowane 14 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Platformy były faktycznie kiedyś na topie ale na szczeście juz minęła faza:) Moda ma to do siebei że mija i po jakimś czasie powraca jak boomerang.A właśnie pamiętacie gumy do żucia BOOMERANG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Platformy były faktycznie kiedyś na topie ale na szczeście juz minęła faza:) Moda ma to do siebei że mija i po jakimś czasie powraca jak boomerang.A właśnie pamiętacie gumy do żucia BOOMERANG? Hehehe, dlatego ja trzymam moje stare platformy.... ;) kupione zreszta w Sledziowie .....uuuuppssssss :lapad: jak moda wroci, bede gotowa ;) albo moja corka :D Ja pamietam gumy do zucia DONALD... kupowalo sie je w Pewexie.... kurde, duzo bym dzis dala za smak Donalda w ustach.... hehehehehehehehehe....zabrzmialo ;) Edytowane 15 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Hehehe, dlatego ja trzymam moje stare platformy.... :rolleyes: kupione zreszta w Sledziowie .....uuuuppssssss :biggrin: jak moda wroci, bede gotowa ;) albo moja corka ;) Ja nie mam i nie potrzebuje na szczescie :) ,bo jakbym zalozyla takie buty to juz w ogole moglabym faceta pluc na glowe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja pamietam gumy do zucia DONALD... kupowalo sie je w Pewexie.... kurde, duzo bym dzis dala za smak Donalda w ustach.... hehehehehehehehehe....zabrzmialo ;) No jasne że pamiętamy, ale twoje wyznanie o smaku Dolanda zabrzmialo jednoznacznie:). W Pewexie to lalki Barbie były i spodnie Wranglery:) kurde dziwią się zapewne mlodzi którzy tego nie mieli okazji zobaczyć-teraz wsiego jest pod dostatkiem:) Ja nie mam i nie potrzebuje na szczescie :( ,bo jakbym zalozyla takie buty to juz w ogole moglabym faceta pluc na glowe ;) Lepiej nie bo się jeszcze połamiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 No jasne że pamiętamy, ale twoje wyznanie o smaku Dolanda zabrzmialo jednoznacznie:). W Pewexie to lalki Barbie były i spodnie Wranglery:) kurde dziwią się zapewne mlodzi którzy tego nie mieli okazji zobaczyć-teraz wsiego jest pod dostatkiem:) Gumy TURBO!!! to też była sensacja :cool: Na 100 % przyjeżdżam i mam nadzieję, że załapię się na jakieś przekimanoclegowanie, choć pewnie bardziej prawdopodobne jest to, że będziemy dogorywać w drodze powrotnej :) Wielkie BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 łeeee gumy turbo to wiadomo ,a pamietacie kuku-ruku??to tez byl hit,niemal jak sofiksy i relaxy...z wczesniejszych czasów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Turbo powiadali że było rakotwórcze, natomiast Kuku Ruku pierwsze wfelsy:)Oj pamiętamy, pamiętamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A pamietacie "Pawie oczka" w cukierniach i "mus truskawkowy mrożony" w Społem ?? Mniammmm... No i Andruty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi