jan kalin Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Na rzecz :P :) i tak w ogóle na rzecz wszystkiego no to o 17 przed wejściem 4umowicze kochani :wink: :wink: :wink: :crossy: Eno słuchajcie mnie brzydale nikt mi nie odpowiada na moja prosbę eskorty lub szlabaniku 26.05 w Łaseczku pary młodej dobrego kolegi /o mam nawet kolegów/ niedaleko jest dobry wyszynk można nawet miec własny procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 witam,ja się piszę z moją żoną na miły ślubik w łaseczku!!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 jasiu ja też na ten ślubik zajadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Janusz ja też będe z Grażą :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No to fantastiko a w zasadzie odchodzi się od rzeczy fantastycznych mam dla Adama i Pawła wraz z Grażką CD Z bOREK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 No to fantastiko a w zasadzie odchodzi się od rzeczy fantastycznych mam dla Adama i Pawła wraz z Grażką CD Z bOREK. O to super,możemy się spotkać na bajzlu w piątek o 17 -stej jak zaproponowałeś,chyba że są jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 17 przed wejściem dla all 4umowiczów :) :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a czy będzie ktoś w sobotę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a czy będzie ktoś w sobotę ???WitamBedę dziś, a w sobotę chyba też się wybioręPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a czy będzie ktoś w sobotę ??? Byłem dzisiaj okolo 12-13... Połowe ludzi się dopiero rozpakowywało..... o 17stej niestety nie będę.... ale jutro na 100% znowu przyjadę. Możemy się jakoś umowić.... 10 koło bramy czy coś koło tego... Kurde no ... liczyłem na to że się wyrobię i spotkam z ludzikami o tej 17stej.... ale jak zwykle coś musi stanąć na drodze... (jak z Kletnem na przykład :banghead: ) Pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja bede w sobote na motobajzlu tak do poludnia - oczywiscie motocyklem. Byc moze sie spotkamy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja bede w sobote na motobajzlu tak do poludnia - oczywiscie motocyklem. Byc moze sie spotkamy :crossy: Będę stał chwil parę napewno przed bramą o 10tej... Niestety biorę puchę.. jadę potem na działencję... i zabieram za dużo gratów, których nie chciałbym zostawić przy motocyklu... Pozdrawiam i pewnikiem do zobaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Uff wreszcie przeczytałem... Jutro melduje sie ok 10ej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 PozdrowionkaWidzę,że niezła grupa się utworzyła.Czemu do Irona nie zaglądacie?My też się tak zapoznaliśmy,tzn.zaczęło się od forum,potem Iron,grillowanie,orszaki...Jakoś dłuższe trasy nam nie wyszły,ale jest spoko.Wszyscy byliśmy na Bajzlu,jutro też się wybieramy po "zapomniane artykuły"... Na zlocie U Marynarza będziemy na 100%,mamy tam rzut beretem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) jak pogoda to moto, jak jej brak to katamaran - tak czy inaczej 10.oo przed wejściem. pozdro Edytowane 11 Maja 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi