Michaal Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) VIII Pmorskie Otwracie Sezonu odbedzie się w Obłężu koło Kępic. Termin to 18-20 maja. Zmieniamy formułę. Będzie to 3 dniowa imprezka polączona z festiwalem rockowym. Pewne jest to na 99%, bo dogrywamy szczegóły. Więcej podam jak je dogramy. Źródło http://motormania.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=1658 Edytowane 2 Marca 2007 przez Michaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 VIII Pmorskie Otwracie Sezonu odbedzie się w Obłężu koło Kępic. Termin to 18-20 maja. Zmieniamy formułę. Będzie to 3 dniowa imprezka polączona z festiwalem rockowym. Pewne jest to na 99%, bo dogrywamy szczegóły. Więcej podam jak je dogramy. Źródło http://motormania.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=1658O w morde jeździłem za kajtka nad to jezioro na biwaki i później na imprezy. Wychowałem się w Dębnicy Kaszubskiej, czyli moje tereny. Kurde postaram się dojechać. :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 11--13 maj Otwarcie sezonu Africa Twin Kletno Więcej info na www.africatwin.prv.pl Nie tylko AT ale też sporo będzie ( jak w zeszłym roku też) TA i Gs-ów ( enduro oczywiście) W iminiu kolegów zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZWEJK Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jak ktoś ma już charmonogram zlotów na 2007 to niech zamieści tutaj, bo czas by zacząć planować to i owo. Cze udało mi sie coś takiego zdobyc . To już coś można zaplanować część sezonu Pozdro Kalendarz imprez 2007 Luty 2 Luty- Impreza w pubie AQQ'u we Wrześni. 18 luty Warszawski Bazar Motocyklowy "Mototarg" odwołany! Motor Bike Show 2007r. 23 – 25 luty 2007 Warszawa Marzec 23-25 Marzec Targi MotocyklExpo w Warszawie przy ul. Prądzyńskiego Szczegóły,kontakt http://www.motocyklexpo.pl/ 24-25 Wielki Poznański Moto Bazar Kwiecień 31 marzec-1 kwiecień Warszawski Bazar Motocyklowy Warszawa Służewiec 13 - 15 kwiecień - Otwarcie Sezonu Motocyklowego Warszawa-Bemowo 13-15 kwiecień Motor Bike Show 2007 hala MOSiR w Zabrzu 15 Kwiecień Częstochowa - Jasna Góra 27 - 29 kwietnia 2007 III Zlot ogólny Road Runners MC Party. Impreza odbędzie się w Koszęcinie k/Lublińca Szczegóły na stronie www.zabrze.roadrunnersmc.pl Maj 13-14 I runda Tor Poznań Czerwiec 2-3 II runda Tor poznań 2-3 Warszawski Bazar Motocyklowy "Mototarg" 22-24 zlot w Wrześni 30 III Brno Czechy Lipiec 28-29 IV Most Czechy Sierpień 11-12 V runda Tor Poznań 31 Sierpień - II Zlot motocyklowy klubu Iskra Skalmierzyce. Adres Boczków k/Nowych Skalmierzyc,kontakt www.iskraskalmierzyce.eu tel. 509415991 Uczmen. Znaczek zlotowy,parada,konkursy, koncerty,gastronomia 24h ,możliwość spania na sali Wrzesień 1-2 Września - II Zlot motocyklowy klubu Iskra Skalmierzyce. Adres Boczków k/Nowych Skalmierzyc,kontakt www.iskraskalmierzyce.eu tel. 509415991 Uczmen. Znaczek zlotowy,parada,konkursy, koncerty,gastronomia 24h ,możliwość spania na sali 8-9 VI Tor Poznań 15-16 Warszawski Bazar Motocyklowy "Mototarg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 04-06.05 Hard Core Party u Wsciekłych Łosi (60 kaemów od wawy)Serdecznie zapraszam :icon_mrgreen: Więcej na:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hard+core+partyhttp://www.wsciekle-losie.yoyo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jest już ustalony termin MotoPikniku w Komarówce Podlaskiej, organizowanej przez FG Panther: 20-22.07.2007. Co do organizacji to jeszcze nie jest do końca ustalone, ale temin już jest. A może ktoś sie wybiera do Mierzwic na NoCześka wiosennego nad Bug? 28 kwiecień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidu Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A może ktoś sie wybiera do Mierzwic na NoCześka wiosennego nad Bug? 28 kwiecień. no jak zwykle garażowcy z ursusu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Zlot Motocyklowy organizowany przez Jasielski Klub Motocyklowy "Brothers Of The South FG" odbędzie się w dniach od 15 do 17 czerwca 2007 roku we Frysztaku (na trasie Jasło - Rzeszów) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No to sie spotykamy, do Frysztaka to tak daleko, że beret przelatuje dalej... Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Spotkanie motoludzi na autodromie w Biłgoraju 24.03. godz 12.Więcej jest tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=51676&st=120 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlasz Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A może ktoś sie wybiera do Mierzwic na NoCześka wiosennego nad Bug? 28 kwiecieńz tego co sie dowiedzieliśmy z kumplem to spotkanie nie w Mierzwicach tylko w miejscowosci GNOJNO nad bugiem nie daleko mierzwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 .z tego co sie dowiedzieliśmy z kumplem to spotkanie nie w Mierzwicach tylko w miejscowosci GNOJNO nad bugiem nie daleko mierzwic. Wczoraj pytałem jednego człowieka z Gryfu i powiedział mi, że impreza będzie dalej w Mierzwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlasz Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Wczoraj pytałem jednego człowieka z Gryfu i powiedział mi, że impreza będzie dalej w Mierzwicach no patrz a mojemu kumplowi odpowiedzieli,że w gnojnie.po prostu trzeba śledzic zapowiedzi na ich stronie bo jeszcze gdzieś sie zakręce po drodze i nie trafie tam gdzie trzeba :) dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Na czeska jade - najlepsza impreza motocyklowa w tym kraju - nie mozna odpuscic !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ktos jedzie jutro do Koszelanki (kolo Lochowa pod Warszawa) ?Ja sie tam wybieram na pare godzin... pewnie wystartuje kolo 11:00 z Ursynowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi