thefex Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 hiszukam firmy, ktora sprzedaje nietypowe lozyska.konkretnie chodzi mi o lozysko igielkowe do wahacza do mojego moto wymiary:fi zewn 27mmfi wewn 20 mmwysokosc 15 mm objezdzilem caly olsztyn i znalazlem jedna frime, ktora moze sprowadzic takie lozysko - cena 50 zl...oryginalne z salonu kawasaki to 200 zl (za wszystkie lozyska do wahacza) moze da rade gdzies taniej? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 www.lozyska.pl :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 thefex, zajedz do firmy albeco na kołobrzeskiej. to jest firma specjalizująca się w łożyskach, może oni coś pomogą.są na samym końcu kołobrzeskiej, za leonharda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Barnaby: bylem w albeco i wlasnie tam mi zaspiewali 41 zl + 22% VATu.jak nigdzie indziej taniej nie dostane to zamowie u nich - ale jezeli mialbym zaoszczedzic te 20 zl, to wiadomo, ze wolalbym kupic gdzie indziej Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja bym wolał mieć wszystko w moto oryginale, raz zrobiłem patent(za 11zł) z łożyskowaniem amorka w kacie który wystarczył na bardzo krótką metę (jeden rajd enduro) i zdecydowałem kupić oryginał (180zł). a w twoim przypadku oszczędzasz 150 zł skoro zamiennik 50 a oryginał 200 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 witam... czytałem ten wątek i ci doradzę zajrzyj tutaj ostatnio kupowałem łożysko do koła do samochodu to zaoszczędziłem 80 zeta połowę tego co bym dał w sklepie pozdro pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi