Marek73 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zasadniczo, to nie mamy podziału na noc i dzień. Staramy się z żoną korzystać ze sprzętu, zawsze wtedy, kiedy dzieciaków nie ma w pobliżu :) Chociaż, całe szczęście, że Bozia pozwoliła dysponować sprzęcikiem w każdym momencie - bo nie znasz dnia ani godziny. A na motórze, żonka też lubi pojeździć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zasadniczo, to nie mamy podziału na noc i dzień. Staramy się z żoną korzystać ze sprzętu, zawsze wtedy, kiedy dzieciaków nie ma w pobliżu :) Chociaż, całe szczęście, że Bozia pozwoliła dysponować sprzęcikiem w każdym momencie - bo nie znasz dnia ani godziny. A na motórze, żonka też lubi pojeździć... :)Hehe, Piwo chyba coś innego miał na myśli... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja jednak mysle ze piwo mial .................... sprzeta na mysli :lalag: :icon_evil: Takiego do ujezdzania :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Ale 750 virówę zawsze szanuję jest dużo ,dużo ładniejsza od 1100!A w którym miejscu zewnętrznie 750-tka różni się od 1100? 1100 ma tylko bardziej rozwiercone cylindry i tyle, z zewnątrz to to samo. tylko pilnuj kluczykow, moj znajomy ktory ma virago 750 mial jakas lipe ze stacyjka i maniakalnie gubil w czasie jazdy kluczyki (nie pytaj mnie jakim cudem) i potem byl klopot nie mowie ze tak musi byc zawsze, ale taka dobra rada mi do glowy akurat przyszla.Pierwsze słyszę o takiej przypadłości :bigrazz: . Jeździłem 750-tką 8 lat i ani razu nie miałem takiego przypadku! Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 1100 różni się właściwie tylko tym iż posiada elektryczną pompke paliwa i na obudowie filtrów napis 1100 po za tym to różni je tylko pojemność :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 1100 różni się właściwie tylko tym iż posiada elektryczną pompke paliwa i na obudowie filtrów napis 1100 po za tym to różni je tylko pojemność :flesje:... i ceną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witas39 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Czy ktoś mam może serwisówkę do tej maszyny? Nie mogę nigdzie znaleźć w internecie - mile widziana po polsku, może być ksero. Pozdrawiam.Witam,ja serwisówkę (instrukcję obsługi)kupiłem na allegro.Jest to ksero nie za dobrej jakości ale podstawowe sprawy są opisane w naszym języku.Jak znajdę e-mail,czy adres sprzedawcy to podam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Raczej o motorku Hmm... "raczej" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Raczej o motorku Hmm... "raczej" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Hehe, Piwo chyba coś innego miał na myśli... :wink: zdecydowanie :clap: tak :biggrin: bo to miło, jak się Żonie sprzęt podoba :icon_mrgreen: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Gratuluje wyboru - sprzet piekny - wymaga regularnego konserwowania poprtzez odpalenie i jazdę :rolleyes: . Radze konserwować codziennie, inaczej lubi sie obrażać.Jeśli ktoś ma serisówkę - BARDZO PROSZĘ!!! : [email protected] PS Stojąc w garażu wygląda jakaś taka smutna... Gdyby nie ta pogoda dzisiaj i wczoraj... Dwa dni bez jazdy stracone. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zawsze mi sie ta wersja Virago podobała :( Sliczna.Witam"Virago i Wszystko Jasne" życzyć tylko pogody i wolnego czasu by z maszyny korzystac a na forum więcej zaproszeń na spotkania w różnych rejonach Polski by każdemu mogło być blisko. Mam serwisówkę w pdf gdybyś potrzebował.Wszystkim Viragom słońca i przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi