juhal18 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 tak wam cos powiem miedzy nami fotumowiczami ja szanujr ta cala otoczke ta cala fascynajce kto co mysli kto co wie kto co potrafiszanuje to co jest na necie te wypowiedzi te filmiki te zdjecia ta wiedza te doswiadcznia te sprzety ta wymiana zdan te wypadki opisane i pokazane ja wszystko szanuje i czerpe z tego wiedzeale powiem wam jedno ja nie moge sie doczekac kiedy na wiosne odpale swoje niepokorne malenstwo kuplowi poiem aby odprowadzil auto i nie wiem kiedy bede w domu tylko zaloze kask wciagne mocno wiosenne powietrze do pluc wrzuce jednke i pojade nie wiem gdzie ale na swojej maszynie kiedy bede z nia tanczyl po drogach wiadomo jakich ale jakos trzeba sobie dawac rade. wsiade i potancze i nie ona mnie bedzie prowadzic tylko ja bede razem z nia i ona zatanczy jak ja zagram a bede czerpal z tego przeogromna satysfakcje i wiem ze bede w innym swiecie bede w bajce POPROSTU !!!!!!!!!!panowie i panie byle by do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak nie powiedzialem tego co chcialem ale niech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 tylko niewiem po co czekasz aż do wiosny?? :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 witam :biggrin:właśnie, właśnie...po co czekać???pogoda tej zimy wyjątkowo przyjazna dla motocyklistów(choć mnie wpędziła w przeziębiąnko :P ), więc wystarczy wciągnąć cieplejsze gatki i w droge :) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ocieplacze na kolana, cieplejsze wdzianko i w drogę juhal18 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No wlasnie! Widze ze z Krakowa jestes, a ja gdy tylko nie pada wyciagam swoja pieknac z garazu i smigam ile tylko pogoda i zdrowie pozwoli... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 tak wam cos powiem miedzy nami fotumowiczami ja szanujr ta cala otoczke ta cala fascynajce kto co mysli kto co wie kto co potrafiszanuje to co jest na necie te wypowiedzi te filmiki te zdjecia ta wiedza te doswiadcznia te sprzety ta wymiana zdan te wypadki opisane i pokazane ja wszystko szanuje i czerpe z tego wiedzeale powiem wam jedno ja nie moge sie doczekac kiedy na wiosne odpale swoje niepokorne malenstwo kuplowi poiem aby odprowadzil auto i nie wiem kiedy bede w domu tylko zaloze kask wciagne mocno wiosenne powietrze do pluc wrzuce jednke i pojade nie wiem gdzie ale na swojej maszynie kiedy bede z nia tanczyl po drogach wiadomo jakich ale jakos trzeba sobie dawac rade. wsiade i potancze i nie ona mnie bedzie prowadzic tylko ja bede razem z nia i ona zatanczy jak ja zagram a bede czerpal z tego przeogromna satysfakcje i wiem ze bede w innym swiecie bede w bajce POPROSTU !!!!!!!!!!panowie i panie byle by do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tak nie powiedzialem tego co chcialem ale niech bedzie IMHO ten post był pisany po wpływej wysokiego poziomy endorfin we krwi, ekscytacji i głębokiej fascynacji posiadanym sprzętem:D Brak ładu składu i logiki ale na take coś to się nie patrzy, ważne że się cieszysz:D Miłego forumowania, wysokich temperatur zimowych i gumowych drzew życzę, Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhal18 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 wybaczcie za te glupoty bylem naprawde pijanynawet do swojego szefa w nocy wysylalem jakies glupie smsyale mi wstyd hihihi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 wybaczcie za te glupoty bylem naprawde pijanynawet do swojego szefa w nocy wysylalem jakies glupie smsyale mi wstyd hihihi :banghead: hi hi, bełkot był fajny, ale zrozumiałem co napisałeś, a szef jest motocyklistą?? :crossy: Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 stary dobrze to napisales mam to samo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhal18 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 hi hi, bełkot był fajny, ale zrozumiałem co napisałeś, a szef jest motocyklistą?? :bigrazz: nie on jest inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja mam to samo na trzeźwo co kolega po kielichu :)I też do wiosny czekam, moto już w zimowy sen zapadło.Wiadomo, że śmigać można i w deszczu ale jednak nie ma to jak letnie śmiganie wśród zieleni, suchego aswaltu, słońca i wolności dookoła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi