Skubi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Dzis tylko taki odcineczek 16 km po plazy bardziej jako parada niz sciganie sie i widze ze na starcie było 133 motocyklistow, a dojechalo 132, kurewa, ktos ma pecha :smile: Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Skubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dzis tylko taki odcineczek 16 km po plazy bardziej jako parada niz sciganie sie i widze ze na starcie było 133 motocyklistow, a dojechalo 132, kurewa, ktos ma pecha :banghead:kolezka nawet nie wystartowal do ostatniego odcinka. podobnie, jak nie wystartowal - i juz nigdy nie wystartuje - Francuz Eric Aubijoux, ktory zmarl na dojazdowce do Dakaru po 14. dniu scigania. najpierw podejrzewano zawal, ale to jednak wypadek. wiec palimy druga swieczke dla tych gladiatorow XXI wieku w tym roku... no i respekt dla Pastora, ktory zachecal do obserwowania Amerykancow. ja mowilem, ze podium jeszcze nie w tym roku, a mylilem sie - Chris Blais trzeci! wszystko przez tego melepete Come! Wiec odszczekuje i zapowiadam zwyciestwo Blaisa w ciagu najblizszych 2-3 latpozdreaux,dub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dzienx, spodziewałem się, że Amerykanie muszą odegrać rolę w końcu. Przecież tylko pozasportowe sprawy wyeliminowały ich z Dakaru na wiele lat a na pewno są dobrzy, tak jak są dobrzy w innych dyscyplinach motorowych jak stunt czy żużel. Pastor. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Można skądś pobrac relację eurosportową z ostatniego, finałowego dnia rajdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 konferencja prasowa TEAM ORLEN po rajdzie Dakar 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-42...928013585&hl=pl jakość średnia ale da rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 witam, to znowu ja :) witam wszystkich fanów naszej załogi Dakarowej.nie mam na razie za wiele info, ale w środę o 18 na www.lajfczat.pl można zabaczyć opowieści naszych o tegorocznym rajdzie Lizboa Dakar. www.lajfczat.pl telewizja internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=825...689243563&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi