dubey Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 hej - no to trzymajmy kciuki za naszych: Czachora, Dabrowskiego, no i Jaroslawa Cisaka, kimkolwiek jest;) Ja jak zwykle najbardziej dopinguje wszystkich privateers, czyli zawodnikow startujących na własną rękę, bo to są wg mnie prawdziwi bohaterowie tego rajdu: 16 godzin jazdy, 4 godziny pracy nad motocyklem, dwie godziny w śpiworze i znowu na koń! Wiec dawaj Jarek! a zajawka zajebiscie skręcona, polecam!pozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 hej - no to trzymajmy kciuki za naszych: Czachora, Dabrowskiego, no i Jaroslawa Cisaka, kimkolwiek jest;) Ja jak zwykle najbardziej dopinguje wszystkich privateers, czyli zawodnikow startujących na własną rękę, bo to są wg mnie prawdziwi bohaterowie tego rajdu: 16 godzin jazdy, 4 godziny pracy nad motocyklem, dwie godziny w śpiworze i znowu na koń! Wiec dawaj Jarek! a zajawka zajebiscie skręcona, polecam!pozdrodubnie zapominaj o reszcie (Hołku!), w sumie 6 naszych załóg jedzie :-) Kamazy Gooo!! :buttrock: Fakt privateers są wielcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dakar to prawdziwa szkoła przetrwania..... byle kto nie ma tam czego szukac.... to naprawde ostra jazda... :( bardzo mi się podoba :crossy: pozdrawiam i trzymajmy kciuki za nasze załogi :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Witam wszystkich jestem wielkim fanem tego rajdu i wreszcie dzisiaj start :buttrock: :smile: czy są jakieś transmisie w internecie na żywo czy coś prosił bym o linki... i jak uważacie czy nowe KTMy dojadą pozdrawiam Ninja Edytowane 6 Stycznia 2007 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Ale ciekawe czemu dopiero dzisiaj start, zawsze był 31grudnia. A jadą w tej edycji ktm 950 super enduro, czy tylko 660?? Oczywiście trzymamy kciuki za naszych. Transmisje są na Eurosporcie, a o tvp to nie mówie bo ich relacje są żenujące. Edytowane 6 Stycznia 2007 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 950 sam nie wiem troche to cięszkie a plus dodatkowe zbiorniki... a i jeszcze mam proźbe chciał bym jakies fotki z Quoadami ma ktoś cos ciekawego oczywiście z Dakrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 No nareszcie :D Nie ma to jak dobry Dakar, jest na co popatrzeć ;] Ja oczywiście patrze na samochody bo motory na dakarze jakoś mnie nie bawią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 to quady w dakarze też lecą ?? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 to quady w dakarze też lecą ?? :| No ba ! Jasne że tak :) Mało ich jest, 10 czy 20 i raczej żaden nie wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 orientujecie sie kiedyu dokładnie sa transmisje na eurospotrs? czy musze sic do kiosku po program? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 No i poszły konie po betonie (piochu)dziś odbył się pierwszy i od razu bardzo trudny jak sie okazało etap tegonajtrudniejszego rajdu na świecie. Mam pierwsze oficjalne wyniki po etapieLizbona - Portimao ( 495km) Jacek Czachor 32 miejsceMarek Dąbrowski 35 miejsceJarek Cisak 154 miejsce 1 koty za płoty !! dalej będzie to wyglądać tak http://farm1.static.flickr.com/129/3476703...dea21bcee_o.jpg PS do Adminów: proszę o podwieszenie tego lub innego wyznaczonego Topiku. będę go codziennie relacjonował w miare możliwości. mam nadzieje że na tym forum ktoś się jednak ty wyścigiem interesuje, nie tylko osoby w piszące w tym temacie. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) PS do Adminów: proszę o podwieszenie tego lub innego wyznaczonego Topiku. będę go codziennie relacjonował w miare możliwości. mam nadzieje że na tym forum ktoś się jednak ty wyścigiem interesuje, nie tylko osoby w piszące w tym temacie. pozdro! ktoś kto się interesuje wie gdzie zaglądać (www.dakar.com, www.orlenteam.pl, www.autoklub.pl)... :icon_rolleyes:Hołek 16 na SS1 :-) Edytowane 6 Stycznia 2007 przez vfts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 orientujecie sie kiedyu dokładnie sa transmisje na eurospotrs? czy musze sic do kiosku po program? :icon_rolleyes: nastepna o 22 a na przyszlosc polecam tv.wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A orientujecie sie czy KTM 450 też lecą?? Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) no poza dakar.com to w PL stronach nic nie ma. i to trzeba własnymi siłami zmienić :icon_rolleyes: pozdro 750V http://video.google.pl/videoplay?docid=-2515197510156394237 przygotowania do wyścigu i foty z wczesniejszych rajdów Edytowane 6 Stycznia 2007 przez rambo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi