rybson13 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja nie wiem czemu jak ktos pisze r1 albo hayabusa to taka rewolucja, jak juz padnie cbr 954czy tam zxr9 to jest cisza :banghead: kurde jak dla mnie pewniejszy jest ktos kto kupuje na drugie moto R1 niz na 1 gs 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Moc...ty chyba nigdy juz z sokola nie zejdziesz ;) Chetnie stane obok twojego er lana i sprawdze swoja maszyne... :icon_mrgreen: A ty jezdziles kiedys R1? Denerwuja mnie takie gadanie bo r1 jest najlatwiej prowadzacym sie motorem jakim w zycu jezdzilem, jest malutki jak rowerek skreca intuicyjnie jak po szynach i przeciez on jest zaprojektowany do optymanlego prowadzenia a nie zeby sie zabijac na nim, ja sie czuje na nim bezpieczniej niz na jakimkolwiek innym, Lewy nie zastanawiaj sie tylko kupuj goraco polecam! PIECHUR a gdzei jest ta regulacja podswietlenia?? az poszedlem do garazu ale nie moge znalezc;) Bo zegarek juz umiem wlaczac:D Od kied to zadac na forum pytania nie wolno :wink: Niech kupuje sprzet jaki chce, nikt mu nie broni a narzady zawsze sie przydadza... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 R1 to świetne maszyny i rzeczywiście prowadzą sie jak rower.. Mi troche przeszkadza to ze pomimo tego że nie jestem jakoś specjalnie wysoki (185cm) a na R1 wyglądam jak na motorynce jak moj brachol stwierdził. O ile nie wchodzi sie na wyższe obroty to jest bardzo spokojnie i łatwo do opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dobrze pisze. Mam tak samo w GS. A w Bandicie też jest coś takiego? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A w Bandicie też jest coś takiego? Tak. Dodatkowo, jak wciśniesz taki dzyndzel ze strzałkami po lewej, na manetce, to będzie motor sam skręcał. Odpowiednio w lewo i w prawo. :) :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) lewy1986, jezdziles juz wczesniej czy to twoje pierwsze moto? Jesli pierwsze to wskocz na 600. Nie chodzi tu tylko o moc a raczej o to, ze nauka jazdy na takim sprzecie jak R1 zajmie duzo wiecej czasu. Ja mam zamiar dokupic sobie jakas F2 i zapisac sie na kursy jazdy sportowej i szosowej organizowane przez bylych zawodnikow GP. A tak poza tym R1 ma dol 600 wiec jesli cie nie odp...oli to dawca nie bedziesz :) MOC...co ty chcez sprawdzac lol Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Osek22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 A tak poza tym R1 ma dol 600 wiec jesli cie nie odp...oli to dawca nie bedziesz :D Z tym dołem to bym tak nie przesadzał...Owszem model 2004 wzwyż ma deficyt w średnim zakresie (za to nadrabia górą) ale nie można tego powiedzieć o wcześniejszych modelach (zarówno 98-01 jak i 02-03) które mają super liniową charakterystykę i dają olbrzymiego kopa w dupe w każdym zakresie obrotów. Dla porównania pierwsza R1 ciągnie przy 5tys obrotów jak moja była F4 przy 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie myslałem ze mój post zrobi takie zamieszanie, wszyscy pytają na czym wcześniej pomykałem i jak zaraz napisze to juz wiem ze wszyscy bedą mnie uwazali za samobojce :bigrazz: wiec moj ostatni sprzet to skuter Peugeot Speedfight 50 v-max 90 , ale nie o to chodzi bo R1 to jest moje najwieksze marzenie , zbieram na nią kase od 2 lat i jesli sie uda to spełnie to marzenie, moze jeszcze napisze do czego bede wykozystywał to moto jak stane sie jego szczęśliwym włascicielem , wiec chodzi mi tylko o dziki lans z dziewczynką po mieście i chce tu zaznaczyć ze rzadne wyścigi i jazda na gumnie mnie nie interesuje i musze sie przyznać ze mam urazy do szybkiej jazdy bo mniałem nie miłe zdarzenia w przeszłości . Mam nadzieje ze znajdą sie osoby które mnie choć troche rozumnieją i wiedzą o co mi chodzi i prosze nie krutykować mnie bo kazy ma marzenia i chce je spełniać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 O kuźwa! Jesli chodzi Ci tylko o dziki lans z dziewczynka to kup sobie najlepiej czarna BMW.... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 co Ty porównujesz bmke do R1 przestań chodziło mi to to ze nie mam zamiaru popierda....ć po mieście tylko sie wozić i czerpać przyjemność z jazdy i ze szpanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ooo kurde lans dres i jazda, szkoda ze motocykle przestaja byc pasja a robia sie hmm?? sposobem na blacharyyy :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Spoko, spoko.Kolega lewy z buraka jeszcze się zmieni w prawdziwego dawcę. Nie raz się skusi, aby odwinąć :notworthy: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Spoko, spoko.Kolega lewy z buraka jeszcze się zmieni w prawdziwego dawcę. Nie raz się skusi, aby odwinąć :clap: Problem w tym że na R1 wcale nie musi odwijać. Liter ma to do siebie że lecisz spokojnie poprzez biegi w góre,patrzysz na licznik i masz 2zł.Przy 600 czujesz nagły wzrost mocy który w pewnym momencie może przemówić do rozsądku (na niektórych to działa odwrotnie :)) R1 oddaje moc bardzo płynnie i daje fałszywe złudzenie bezpiecznej prędkości. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez redline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 wiec chodzi mi tylko o dziki lans z dziewczynką po mieście O kuwr**wa trzeba bylo od razu to bym sie nie produkował. Z tad sie bierze opinia o R1 jako dresBike. Rece opadają:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 no niestety.... posluchaj rady kolegi i lansuj sie w BMW. Przyciemnij szyby i jazdaaaa. Pojezdzisz caly rok i wiecej ludzi ci bedzie zazdroscic.R1 to nie moto dla ludzi z klasa jak ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi