DTman Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Gratuluje DT 80 lc2 to barzdo popularne moto, oby ci dobrze służyła. Życze gumowych drzew. Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dziękuję poraz kolejny. Martwi mnie tylko jedna rzecz. Otóż Pikuś91 śmigał na niezbytnio dobrym oleju - Orlenie do dwusuwów. Mam powody do obaw, czy raczej nie muszę zmieniać oleju? Pikuś mówił, że nie zbierał się nagar i dt chodziła dobrze. Mogę spokojnie przy tym oleju pozostać, czy powinienem zmienić na jakiś inny? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ja bym zmienił na jakiś inny,bo jakos nie mam zaufania do orlena... Poza tym gratuluje zakupu ;) Niech sie sprawuje :) Pozdrawiam :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 HEh zycze jak naj mniej tlokow po 66zl :biggrin: Detka w stanie tak jak widze to bardzo bardzo ladnym :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Gratulacje. Co do oleju to warto zmienić ale nie od razu tylko jak ten się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekmx Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Gratki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 karzel skoncz tego litra:] a pozniej kup midlanda jest dosyc tani i dobry tylko nie mieszaj go z tym orlenowskim:) sciagaj ja do pily i dawaj foty jak latasz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zobaczymy, może tak jak mówicie zostawię do końca ten olej, może zmienię. Jutro powinienem dt przyjechać do piły i jakieś foty sie porobi może. Ale narazie to jest wjeżdzanie się w moto, więc wyrozumiałości :lalag: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 karzel ja na tym oleju zrobilem z 3-4 k i gdby mialo sie cos stac to juz by to dawno sie stalo wiec nie moge nazekac a na tloku nic nie bylo tylko byl przykopcony ucz sie ucz :] jak wpadne do pily nowym sprzetem to zobaczymy co sie nauczyles:] hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 gratulacie i gumowych drzew Życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gratujacje z nowego sprzetu !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No no bardzo zadbany sprzet GRTULACJE pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratuluje! Dumowych drzew.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi