Arni Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A jezdził ktoś z Was tymi wynalazkami marki TATA? Siedziałem tylko w jednym, pick-up Xenon. Poza tym, że troche mały i ciasny to na pierwszy rzut oka wyglądał ok. Ale niestety jazdy probnej nie odbyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A jezdził ktoś z Was tymi wynalazkami marki TATA? Siedziałem tylko w jednym, pick-up Xenon. Poza tym, że troche mały i ciasny to na pierwszy rzut oka wyglądał ok. Ale niestety jazdy probnej nie odbyłem. Ja pamiętam tylko jak na TVN Turbo nie mogli zamknąć drzwi na wzniesieniu :biggrin: Wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarameb Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Taki sam wynalazek jak pare lat temu wschodnie skutery za 2,5 tys zł ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Drzwi, to tam pół biedy....ale jest tani :D Silnik diesla 2.2 CR 140KM - nie umię znaleźć na necie, czy to ich własna produkcja czy zapozyczony od innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarameb Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Chińskie skutery też są 2 razy tańsze, i silnik też mają 'na licencji Hondy' ;D dobrze się zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Drzwi, to tam pół biedy....ale jest tani :D Silnik diesla 2.2 CR 140KM - nie umię znaleźć na necie, czy to ich własna produkcja czy zapozyczony od innego producenta. Wszystko na licencji, Silnik pewnie na Licencji Mercedesa czy innego Producenta z EU lub Japonii. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ludzie przestancie spamowac :icon_exclaim: jaki jest tytul tego topica :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ford Sierra 2.0 dohc + lpg, naprawde lubie ten woz :buttrock: dla mnie bez konkurencyjny w swoim przedziale cenowym, no ale kazdy lubie swoje chwlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Aktualizacja parku maszynowego: od dwóch lat Daewoo Tico rocznik 99, niezawodna miejska popierdółka, tania, pakowna i ekonomiczna. Ma u mnie dożywocie. A od soboty srebrny Opel Astra II 2.0 DI, hatchback, 82KM z 1998 roku. Autko kupione od znajomego znajomych, żadnego serwisu ogłoszeniowego nie widziało. Przebieg na blacie niecałe 98000km. Nie chciało mi się w niego wierzyć, ale póki co wszelkie znaki wskazują, że oryginalny. Auto jest zajebiste. Aczkolwiek stawka OC jest niezajebista :P. Trudno, coś za coś. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 od dwóch lat Daewoo Tico rocznik 99, niezawodna miejska popierdółka, tania, pakowna i ekonomiczna. Ma u mnie dożywocie Pozbądź się tego jak najszybciej. To autko to morderca. Wiem co mówię. I nie patrz na awaryjność i niskie spalanie, bo to w sumie rzeczy drugorzędne. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 I nie patrz na awaryjność i niskie spalanie, bo to w sumie rzeczy drugorzędne. A cos jest wazniejszego w aucie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Pozbądź się tego jak najszybciej. To autko to morderca. Wiem co mówię. I nie patrz na awaryjność i niskie spalanie, bo to w sumie rzeczy drugorzędne. Jak dla mnie na miejskie toczydełko jest idealny. Pokaż mi drugi samochód w tej klasie cenowej, który jest równie bezawaryjny i nie wchodzi ze spalaniem powyżej 7 litrów w miejskich korkach, a do tego da się do niego załadować szafę narożną w częściach to pomyślę :P Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Bezpieczenstwo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ta, bezpieczeństwo. Wiem, że Tico ma blachy jak puszka po konserwach. Tylko bez ocynku. I ma strefy zgniotu do samego silnika przy walnięciu w tył. Zdaję sobie z tego sprawę i nikt mnie nie musi uświadamiać, chyba że mi poda lepszą alternatywę przy założeniach jak powyżej (cieniasa nie chcę nawet za darmo). Głównie dlatego na trasy kupiłem Astrę a Tico zostaje do miasta. No risk no fun. W mieście dwie drobne stłuczki nim zaliczyłem i się trzyma dzielnie. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Haha, o bezpieczeństwie gadają na forum motocyklowym :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi