Badger Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 to fakt, DSG pracuje nienagannie - jakbym miał kiedykolwiek zmieniać samochód (służbowy czy prywatny) to mocno bym się upierał własnie przy skrzyni zautomatyzowanej (najlepiej DSG) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Tak na podstawie własnych obserwacji, to im auto nowsze tym bardziej pogmatwana elektronika i problemy ktore stwarza. Stawiałbym, że starsze auta raczej miewają mniej zaawansowane problemy z elektryka niz nowoczesne konstrukcje. Jak wyglada obsługowość skrzyni DSG ? Czy tam coś sie wymienia co jakis czas? I ciekawe jak z trwałoscią na przestrzeni lat. Edytowane 1 Lutego 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tipmann85 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 mitsubishi colt 1.6 16v 99rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafikDriver Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam. Mercedes e klasa W210 okular e220 diesel 95KM muł jak cholera ale lubie go tylko troche mniej od mojej hondy pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Honda Civic 5 generacja , silnik D15A2 , na gazie , dolot stozek , wylot pysta rura aż do koncowego tłumika , odkąd kupiłem nic sie nie sypneło . spalanie nie przekraczając 3 tys obr to benzyna 5,5 L / gaz 6,5L . za 55zł gazu robie 360 km . przy prędkościach 170 - 180 spalanie 10 L benzyny , max z 2 kumplami 210 km/h i sie droga skończyła :icon_razz: , POLECAM stare ale jare :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Do Accorda i E-Klasy doszla jeszcze A-Klasa, wkoncu dziecko tez musi czyms jezdzic, he, he. :crossy: Edytowane 20 Lutego 2010 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youtro Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 to ja też się pochwale, bo właśnie dziś kupiłem 4-tą Hondę Civic :) tym razem coupe z silnikiem d16z6turbo 1.4bar 270KM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 zawsze chciałem mieć turbo ehhh :notworthy: ale codziennie nabijam 150km do szkoły i z powrotem i nie bardzo mi pasuje duże spalanie , moze kiedyś ............... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) zawsze chciałem mieć turbo ehhh :notworthy: Zawsze możesz kupic turbo diesla :bigrazz: Edytowane 21 Lutego 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Zawsze możesz kupic turbo diesla :bigrazz: Albo turbinkę Kowalskiego :icon_razz: Czy ktoś jeszcze pamięta to cudo? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja mam Forda Mondeo nie myslcie że młody bo 96r i VW T4 92r też pierwszej młodości to on nie jest,ale lepiej zadbany jak ten cholerny Ford no i mój MOTO tam to wszystko musi chodzić jak w zegarku bo to jest najważniejsze :biggrin: a reszta to czy za dwa tysiace czy za 30000tys zł zawsze zgnije tak samo więc nawet jak by mnie było stać na autko za 30000tys zł to tak bym go nie kupił bo też zgnije i będzie wart za jakiś czas tyle co mój Ford :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 NIGDY W ŻYCIU NIE KUPIE DIESLA !!!!!!!!!!!!!!! :banghead: olej napędowy w polsce jest do d..... , moja rodzinka prowadzi warsztat mechaniczny , ja pracuje tam tylko w wakacje . Nie potrafię zliczyć w ilu dieslach wymieniałem już wtryskiwacze , całe układy zasilania , czyściłem baki itp, szok . A w zime ?? Tu dopierdo zaczyna sie jazda jak ci w filtrze paliwa sie klej robi hehehe :clap: jak chcesz mieś turbo kup se turbo diesla , ja se nie kupie :notworthy: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Turbinka Kowalskiego to do Malucha wynalazek jest/był ;) Ciekawe czy dawało to jakas odczuwalną poprawe. Co do turbo diesla - Im nowoczesniejszy, tym łatwiej mu zaszkodzić, jest tu o tym temat. Ogólnie sa może bardziej awaryjne od benzyny ale i duzo bardziej oszczędne :) Mam 2 tdi'ki i uzywam z powodzeniem jak do tej pory. No i benzyna nie ma tego pier*** z turbo :P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 NIGDY W ŻYCIU NIE KUPIE DIESLA !!!!!!!!!!!!!!! :banghead: olej napędowy w polsce jest do d..... , moja rodzinka prowadzi warsztat mechaniczny , ja pracuje tam tylko w wakacje . Nie potrafię zliczyć w ilu dieslach wymieniałem już wtryskiwacze , całe układy zasilania , czyściłem baki itp, szok . A w zime ?? Tu dopierdo zaczyna sie jazda jak ci w filtrze paliwa sie klej robi hehehe :clap: jak chcesz mieś turbo kup se turbo diesla , ja se nie kupie :notworthy: :cool: z zawodu jestem mechanikiem troszke pracowałem w zawodzie a z racji obecnej pracy "kierowca" smigam dieslem i zrobiłem troche kilometrów takim gnojowozem.diesle sa dobre jak sie o nie dba w tym roku przy mrozach nawet -20 stopni furka paliła bez problemu i jezdziłem cały dzien wiec nie narzekaj tak na diesle bo nie sa takie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Odnosnie nowych diesli ma troche chlopak racji, bo sie pierdola na potege, ale to niestety wina naszego paliwa, ktore mimo ze kupowane na porzadnych stacjach to jednak do np. niemieckiego sie nie umywa a nowe silniki maja te parametry wyzylowane... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi