GT 80 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 X5 3.0 SD jest szybkie, ale "normalna" 5 z tym silnikiem to już zap* ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A ta ma silnik 3.5 a nie 3.0 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A ta ma silnik 3.5 a nie 3.0 :biggrin: 3.0 biturbo 286HP :] Jak widać pozory mylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dokładnie 272 HP i 560 Nm :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Oczywiście że tak. Mojej żonki Saab nie schodzi poniżej 10L, 225KM 410Nm. Super :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Pasek Elektryka padla i stoi zdechly na parkingu. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A jaki Pasek? B4, B5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pasek Elektryka padla i stoi zdechly na parkingu. Bylo sie pchac w szmelcwageny... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie krakaj MOC, bo w audi to samo siedzi i tez najlepsza ta elektryka nie jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie krakaj MOC, bo w audi to samo siedzi i tez najlepsza ta elektryka nie jest :D No to powodzenia :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 A jaki Pasek? B4, B5? Nie znam sie na tych B... W 2007 go kupilem. I oczywiscie zepsul sie standardowo po gwaracji juz (dobrze wyliczone maja). ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie znam sie na tych B... W 2007 go kupilem. I oczywiscie zepsul sie standardowo po gwaracji juz (dobrze wyliczone maja). ;) Już Ci mówiłem oscar, to dopiero początek kłopotów :) Ja mam służbową skode octavię 2.0 TDI z DSG - ogólnie fajny wózek. Spalanie na poziomie 5,7/100km Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Jak na razie mam spieprzony wskaznik paliwa i postój sie przepalił :D Wskaznikiem zjme sie jutro...ciagle na rezerwie, a do baku za 100zł wlane :/ A paska to tego nowego masz, to nie ta pólka jak dla mnie :) I nie ta elektronika/elektryka co w starszych rocznikach. Edytowane 1 Lutego 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Już Ci mówiłem oscar, to dopiero początek kłopotów :) Ja mam służbową skode octavię 2.0 TDI z DSG - ogólnie fajny wózek. Spalanie na poziomie 5,7/100km Ta twoja octavia to kosztowala tyle co niejeden taki Pasek. :) I nie ta elektronika/elektryka co w starszych rocznikach. Lepsza czy gorsza? Ja chcialbym zaznaczyc ze od nowosci nie mialem z nim zadnych przygod wiekszych, wiec nie moge powiedziec ze to awaryjny sprzet. Wrecz przeciwnie. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja mam służbową skode octavię 2.0 TDI z DSG - ogólnie fajny wózek. Spalanie na poziomie 5,7/100km Ja ostatnio jeździłem octavia z DSG. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony do "automatu", bo moje dotychczasowe doswiadczenia z tym typem skrzyni biegow byly bardzo negatywne. Nawet auta 200 konne z tradycyjnym automatem według mnie nie jadą,są jakby zamulone i żyją własnym życiem. A 105 konna octavia mnie strasznie poztywnie zaskoczyła. Skrzynia była zawsze o krok przede mną, bez chwili zastanowienia redukowała w dół, bądź wrzucała w górę bez żadnych szarpnięć i pomyłek. Naprawdę przyjemnie się takim autem jeździ-bez chwili zastanowiena bym zamienił manuala na DSG :) Muszę przyznać że w tym przypadku VW odrobił zadanie domowe perfekcyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi