RudyXJ Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tylko japonia HONDA ACCORD 2.0 TDI znam ten piec z Rovera 620 czyli zrobionego na accorcie i mniej dopracowanego , u mnie od spodu wszych od oleju , turbina etc. ale trzeba mu było przyznać , ze nie zawiódł ani razu tylko płyny uzupełniane były b. czesto , wszedzie wycieki, pozbyłem sie nieszczesnika i mam wyśmiewanego guuulfa III w kombi 110 TDI i teraz wiem , ze VW a Rover to niebo a ziemia ... Ale wierze, ze Honda konstrukcje lepiej dopracowała . PZdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Queen Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Fiat seicento 0.9 van. Oczywiscie czerwony (bo wiadomo, że czerwone są najszybsze..) :smile: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ford Focus 1.8 TDDI, 2000r. Fajne ekonomiczne autko, choć: 1) po przesiadce z Omegi niewygodne na dłuższe trasy... ale w porównaniu z Omegą nie ma szans nawet Avensis 2006r. mojego taty =] 2) pompka wspomagania... przy przebiegu 250 tys. km musi być drugi raz wymieniana :evil: Wprawdzie na razie tylko wydaje z siebie cichy pisk, ale w końcu trzeba się będzie za nią zabrać... to ponoć przypadłość wszystkich fordów z tego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 BMW E36 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Jaguar XJ Sovergin 3,6 '89, Juz drugi raz trafilem na forum Twojego posta na temat tego Jaga i wszedzie piszesz nazwe Sovereign z błedem. Angielska arystokracja :D Edytowane 21 Stycznia 2009 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 po przesiadce z Omegi niewygodne na dłuższe trasy... ale w porównaniu z Omegą nie ma szans nawet Avensis 2006r. mojego taty =] W porównaniu z wygodą Omegi NIC nie ma szans. Przesiadłem się po dwóch Omegach na Mondeo i czuję się jak na rowerze :( Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 W porównaniu z wygodą Omegi NIC nie ma szans. Przesiadłem się po dwóch Omegach na Mondeo i czuję się jak na rowerze :( :flesje: które? moja była A2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 A 2,0 po liftingu black metallic, potem B 2,5TD silver star metallic. Caravany of course. Zajebiste bryki Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytt91 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja mam E36 2,5 24v 192 koniki i od chwili jeszcze Audi 80 B4 2,8 V6 cabrio :wink: Oczywiście z chęcią obydwa sprzedam :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 To ja miałem taką A jak Ty, tylko granatową. No i LPG, to zaowocowało wyraźnym spadkiem mocy po pewnym czasie... To i fakt, że spijała olej, przez to trochę przejechałem nią z poziomem oleju poniżej minimum :D Ale paliła na dotyk... Dobra bryka była - jeździłem nią z kumplami na koncerty - 5 gości, 3 piece gitarowe, 3 gitary i trochę statywów i blach do perkusji, a to wszystko upchnięte w sedanie z 80l butlą gazu :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jak kupiłem Omę A to miała 5 lat, więc to była bryka która (jeszcze) robiła wrażenie na niektórych laskach :D Potem kupiłem B trzyletnią full wypasioną więc wszystkie laski moje ;) :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Hehe, to mój tata tak samo sprowadził sobie Omegę w momencie, gdy miała 5 lat ;) No robiła wtedy wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drages Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 pierwsze oczko w głowie alfa 156 2,5 V6, niestety z bólem serca mówię o niej w czasie przeszłym... a teraz alfa 147 1.9 jtd heh grunt że włoszka, o reszcie nie ma się co rozpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Golf 3 kombi 1.8 75 koni wersja "Pink Floyd" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 A4 AVANT 1.9 TDI 110 KM '98 -> czeka na chipa:) Ford Fiesta 1.1 '96 ile koni nie wiem:P wazne ze smiga i mnie nigdy nie zawiodla:D w planach badz tez marzeniach: BMW E 39 - 525 TDS Ibiza Cupra 1.9 TDI - 160-170 KM VW golf MK IV 1.9 TDI 130-150 KM 4 Motion co bedzie - zobaczymy jak fundusze pozwola:)) pozdrawiam Mauy86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi