ptaq_ Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Vectra 2.0 16v '99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Golf V czarny diesel. Nieźle idzie ale tylko do 140km/h Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nissan 100NX GTi (2.0 16V DOHC) Bardzo fajne autko na ciepłe dni (targa)Jako że ja sam do puki nie znalazłem go przeglądająć auta na allegro nie wiedził bym co to i jak to wygląda to daje fotke ;-)http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc00720ym1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 nissan micra superS (do sprzedania ) jak cos mozna pisac .Auto w ladnym stanie ,zarejestrowane,oplacone,w pelni na chodzie,bez rdzy,rocznik 91,silnik 1200,65km,spalanie niskie,sportowe fotele,skora na kierownicy,halogeny,radio mp3,3d,czarny...sprzedaje bo kupilem cebulke i nie stac mnie utrzymac samochodu:( polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mój stary sobie zafundował nowy sprzęt.. :bigrazz: nareszcie Czyli Matka porusza się Fiatem Mereą Weekend 1.9JTD 105km A ojciec Subaru Outback 3.0 H6 w pełnym wypasie automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mój stary sobie zafundował nowy sprzęt.. stary kupił furę a dziecko nie umie czytać ze zrozumieniem tytuł tematu "Jakie macie fury :crossy:, Czyli pojazdy poza MOTOCYKLAMI" czy ja sie rozpisuję czym rozbija sie moja rodzina ?? bebu a jaki rodzice mają TV w domu , bebu a a ile lat mają twoi starsi , jak mają na imie ? spytasz "co Cię to obchodzi" tak samo z pisanie czym jeżdzą rodzice ... Śmieszycie mnie coraz bardziej ... coraz bardziej wydaje mi się , ze to 4um powinno być przeznaczone tylko i wyłącznie "dla widzów dorosłych" :crossy: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 no to tez sie "pochwale": cc 0.9 wytrysk :wink: sx, czyli nawet elektryczne szyby ma :flesje: rocznik 96 kupiony od starszego malzenstwa, od nowosci garazowany :PPP auto dla zony, bo ja sie wstydze tym jezdzic:P a najlepsze: za 150 zlotych wydanych na czesci wymienilem heble tyl, takie rozporki to awaryjnego, termostat, linke sprzegla :icon_biggrin::D a czesci mozna kupic w biedronce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 bo ja sie wstydze tym jezdzicwstyd to kraść i z dupy spaść , grunt , że dach ma nad głową i to nie jest kolejne auto tatusia huehuehue :buttrock: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Honda Civic Coupe 1.6 rocznik 1997 ROOOOOOOOOOOOOZOWA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mój nowy nabytek to czarna almera 1.4 z 99 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 obecnie chrysler vision - rodowy amerykan dream z malym silnikiem 3,5L w podstawowej wersji ..czyli ze wszystkim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 niedawno zakupilem suzuki grand vitare 2.0 w benzynie - dostojna, jak motocykl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no więc opelek omega kombi 2.5 V6 bez gazu :P - taki szybki karawan, a jak przyjemnie objechać dresa w beemce ;) i żony (czasami jeżdżę) golfik 4 1.6 Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Grand Vitare? Fajny samochodzik... ja mam Vitare 1.6 , pali mi 10 / 100 na jednym napedzie i to jak mam delikatną noge... pijak nie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede74 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 VW T-5 Carravelle 2,5 TDI 170KM rakieta wśród dostawczaków :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi