Skocz do zawartości

Jak zdobyć fajną brykę ;)))

simon_r
 Udostępnij

CRX Project  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to ma szansę powodzenia?

• tak
      4
    • nie
      11
    • wątpię
      16
    • może
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie....

postanowiłem zdobyć Hondę CRX ...

Byłem bardzo szczęśliwym posiadaczem Hondy CRX z 91 roku przez prawie dwa lata. Kupiłem ją od pewnej Pani, która z kolei była pierwszym właścicielem auta, kupiła je w salonie. Jazdy nie da się porównać z żadnym innym samochodem. 130 konny silnik i 900 kg wagi to super połączenie. Nie jeździełm żadnym innym samochodem, który miałby podobne warunki trakcji i przyspieszenia. Jeśli uda ci się zrealizować twój plan będziesz na pewno szczęśliwy, a samochód odpłaci ci się niezapomnianymi wrażeniami.

Wygląda to na plan raczej długoterminowy, bo trochę kasy potrzebujesz. Pamiętaj nie zrażaj się i do boju. Kuzyn jeździ taką maszyną i na prawdę warto kupić. Zresztą jak pisał kristi_rx125 warunki ta maszyna ma naprawdę niesamowite.

Wątpię żebyś w taki sposób uzbierał kasę na ten samochód, ale powodzenia!

heh.... no więc oczywiście zamierzam jakieś zaskórniaki własne również odkładać... a w dojczlandzie można kupić sprzęta w granicach nawet 1000 euro... sam zakup samochodu nie jest tu największym problemem ale doprowadzenie go potem do stanu używalności i w tym przypadku własnie bardziej chciałbym się oprzeć na sponsorach, którzy w ramach dokumentacji projektu będą mieli reklamę.

• 2 tygodnie później...

bez obrazy... facet niby poważny, żona na karku...a pomysły jak 17sto latek :bigrazz: Daj jeszcze ogłoszenie do Świata motocykli i na Allegro, że zbierasz pieniądze na wymarzony sprzęt, i powołaj się jeszcze na brać motocyklową... sory, ale takie pomysły na mnie nie działają. Mimo wszystko, życzę powodzenia.

W dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć sponsora na remont domu dziecka i w ogóle na szeroko pojętą pomoc charytatywną... a Ty szukasz sponsora, który spełni twój kaprys...

Przykro mi to pisać, ale nie sądzę, żeby się udało: poszukaj innego rozwiązania

Pozdrawiam

W dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć sponsora na remont domu dziecka i w ogóle na szeroko pojętą pomoc charytatywną... a Ty szukasz sponsora, który spełni twój kaprys...

Przykro mi to pisać, ale nie sądzę, żeby się udało: poszukaj innego rozwiązania

Pozdrawiam

widzisz... sponsor domu dziecka ma raczej małe szanse być zauważony.... a ja liczę trochę na to, że zanim uzbieram kasę na auto (tu liczę raczej na własne środki jak wspomniałem) to wydarzy się kilka drobnych a ważnych rzeczy:

1. stronka www.crx.simons.pl wyjdzie na całkiem przyzwoitą pozycję w googlach...

2. dzięki punktowi 1 będę mógł pochwalić się jakimiś statystykami..

następnie gdy będę rozmawiał ze sklepem o np. nabyciu nowych alufelg to mam nadzieję, że zapłacę za takie felgi odpowiednio mniej jeśli ów sklep dostanie na stronce reklamę i zostanie pięknie opisany w blogu..

naprawdę nie liczę na to, że ktoś mi auto zasponsoruje... to ma być raczej układ partnerski.