KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 https://www.olx.pl/oferta/bmw-e9-3-0-csi-CID5-IDh2Csl.html#b8526f6e0c Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ten czerwony piekny, do kupienia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Który rok tej e39? Jak dobra kasa to nie ma co się zastanawiać tylko brać. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Fajna jest ta e39. Ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ano nic dziwnego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Yuby z vanosem jest. Od 98 roku wychodziły z vanosem. Sprawdź po vin'ie czy jest M62TUB44.Ale przy tym przebiegu i dobrym serwisie nie robiłbym z tego problemu.Szkoda tylko że fotele zwykłe. Sportsitze są świetne. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wychodzi, że ulep z kilku będzie. Fakt to szare wnętrze jak z karetki. Między 4.4 a M5 to przepaść w osiągach, M pakiet tego nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 M5 to nie ten budżet, tylko 4 razy taki w E39. Żadne porównanie.Podobnie w utrzymaniu i eksploatacji. Nie ma co w ogóle porównywać eMek do pozostałych wersji. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jak nie M5 to po co komu stary chrup o wyglądzie M5 i niezgodnym VIN`e, na taksówce jeździć przecież nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 YUBY nie wiem czy to e39 taka okazja wielka. Moje e38 poszło finalnie za 22 tyś a było w mega stanie i 100% oryginał i bezwypadek.Jak bym miał gdzie trzymać to bym ją zostawił i niech nabiera powoli wartości. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A co z OC, jak stoi, jest jakaś furtka? Przyszła mi jakaś chora propozycja na 2017 o 30% wyższa, chyba opchnę dalej W140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A co z OC, jak stoi, jest jakaś furtka? Przyszła mi jakaś chora propozycja na 2017 o 30% wyższa, chyba opchnę dalej W140.Chyba tylko rejestracja na zabytek, jak spełnia wymagania czyli 25 lat i 20 od zakończenia produkcji.Jaki masz silnik w tym W140? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 OM606. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja pie**ole Yuby wisisz mi nowe gacie... :ohmy: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jebaniec piękny jest. Jaki motor pod maską ? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi