buba6 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 dałem już w choper/cruiser, alemoz tutaj ktos cos podpowie Wywaliłem dzisiaj stare lightbary i założyłem nowe, wszystko było tak samo podpięte, elektryki nie ruszałem, no i wszystko ładnie działało, aż wieczorem gdy zabrałem Tatę, żeby my pokazać, nie świeci się centralny reflektor, po tym jak go otworzyłem, przeraziłem się ile tam jest kabli i przekaźników, wie ktoś co mogło się stać ??!! Motor to Honda Shadow vt750 c2 ‘98r. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 żarówka :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 raczej nie, bo by chociaz postojowe swiecilo :P Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A jest masa? Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie podłączaj lightbarów pod główny włącznik świateł - istnieje możliwość spalenia. (U Ciebie się to nie zdarzyło, bo lightbary świecą.) Podłącz je bezpośrednio do akumulatora, po drodze w kable wepnij bezpiecznik i przełącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie podłączaj lightbarów pod główny włącznik świateł - istnieje możliwość spalenia. (U Ciebie się to nie zdarzyło, bo lightbary świecą.) Podłącz je bezpośrednio do akumulatora, po drodze w kable wepnij bezpiecznik i przełącznik.Albo zamiast przełącznika przekaźnik a kabel sterujący przekaźnika z włącznika świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Już napawione (podobno). :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 własnie jak już pisałem, ja juz mam lightbary, wymienialem je na nowe, podpiete byly do jakiegos przekaznika umieszczonego w lampie, a zasilanie lampy idzie z zewnatrz i do zarowek, nie idzie przez ten przekazniki, podejzewam ze jest on do wylacznika podpiety. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 a naprawiles? :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 wymienilem zarowki i swieci, ale jakies dziwne odglosy wydaje przy wlanczaniu :) Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 za diagnozę usterki czekam na przelew :P Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi