grasser Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 na nowki za 60 zl komplet ?... bzmi niezle jak dla mnie:] na nowki za 60 zl komplet ?... bzmi niezle jak dla mnie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Bez przesady rok temu :D Wg mnie kilka miesiecy temu (3,4) ...Jak ten czas leci.Aukcja orzutników zakonczona 26 grudzień godzina 12.00.46 roku 2005. :rolleyes:Szczęśliwi posiadacze rozrzutników obornika czasu nie liczą. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 :buttrock: :flesje: :flesje: dosyc czesto zdarza mi sie sytuacja ze nie wiem jaki jest dzien tygodnia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Hihihi, zmien lekarza :wink: A co do odsrodkowego rozrzutnika, taki patemt jest w maluchach i sprawuje sie niezle, co wymiane paska znajdywałem tam wiadro syfu:-) Wiec nie warto wyrzucac cos co juz jest, chyba ze ma sie syrene mojemu znajomkowi po remoncie został cały karton srub i auto jedziło:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi