Banitka Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) ;) W najśmielszych snach bym sobie jej nie wyśniła :cool: Moim pierwszym moto był KX 125 z początku lat 90-tych, typowy cross, którym cieszyłam się czas niedługi. Ale był to dobry zakup, na nim nauczyłam się jeździć, dzięki niemu "poczułam skrzydła" no i załapałam BAKCYLA :icon_razz: Po kilku miesiącach przyszło mi się z nim rozstać, nie ukrywam że troszkę przeszkadzał mi zbyt głośny wydech no i brak oświetlenia - z końcem letniego sezonu dni robiły się coraz krótsze no i brak światełek przyczynił się do szybszych powrotów z wypraw. Mijały miesiące - koleżanki śmigały, koledzy wariowali na quadach, a ja gdy słyszałam "ich dźwięk" biegłam do okna i prawie ze łzami patrzyłam jak odjeżdżają... Wczoraj rozpakowywałam prezencik po prezenciku, na końcu zostało jedno mniejsze pudełeczko, pociagnęłam kokardkę i patrzę... A tam kluczyk, dowód rej., jakaś książeczka z instrukcją obsługi, gwarancja, karta pojazdu - no i ryczę, ryczę jeszcze nie wiedziałam, że ze szczęścia - to było raczej z niedowierzania.... Chyba myślałam, że to "atrapa" - myślę sobie zaraz zobaczę jakiś model do sklejania - i dalej ryczę - wreszcie zebrałam myśli i dalej ryczę - pytam czy, to gdzieś tu stoi??? Tak - w garażu - nie zastanawiając się ani chwili dłużej - szybko się przebrałam żeby uczcić pierwszą - krótką - przejażdżkę :smile: :wink: :lapad: Lecę co sił do garażu, otwieram bramę i znowu ryczę, niedowierzam, - jeszcze dziś muszą mnie uszczypnąć :eek: Bardzo dziękuję swojej mamusi i Mikołajkowi - którzy tak mnie kochają, że ich duet jest NIESAMOWICIE ZASKAKUJĄCO WYBUCHOWY Mam już fotki ale jeszcze nie są na kompku - teraz lecę pośmigać - Jest to mój BRYLANCIK :flesje: - trochę brzydka pogoda i się ubrudzi - ale co tam ;) Honda XR 125 L - Czarnulka z czerwonymi neklejkami... Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Banitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ey, ja tesh tak chce! :flesje: Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 heh gratuluje :smile: po wścieklej 125 masz teraz potulna 125 :icon_razz: yno jazda :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 GRATULACJE!!! :icon_razz: :flesje: wreszcie jakas kobieta smigajaca w enduro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaryWilk Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 WOW super prezent:) Gratuluje i niech służy długo i wiernie ;] miłego poznawania siebie nawzajem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Historia jak z bajki wręcz :flesje: . Coś pięknego! Tylko pozazdrościć. Gratuluje maszyny no i mikołaja :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratulacje.Ciekawe jak się w saniach Mikołaja zmieściła :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ciekawe jak się w saniach Mikołaja zmieściła :icon_razz:Pewnie na niej przyjechal :flesje: Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratulacje !! ,ja tez dostaem moto jako prezent pod choinke ale tydzien temu .Niezłą niespodziankę Ci zrobili ::flesje: Pozdro dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Hehe prosze jak to sie ludziom szczesci :flesje: A ja caly czas na tej mozolnej DR350 :icon_razz: Co do tego jak to przytargal:http://img80.imageshack.us/my.php?image=34...esiektmatf4.jpg Oczywiscie gratulacje ;PPOZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 http://img80.imageshack.us/my.php?image=34...esiektmatf4.jpg TAK :DEhhh to jest mikołaj :D fajnie :D Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 GRATULACJE!~dziewczyna w anszym gronie to zaszczyt :D :D p.s. ja tez w wieku 10 lat pod choinke dostałem moje pierwsze moto była to MOTORYNA! :D pzdr i wesołych! (pogoda za oknem sprzyja do jazdy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 No no gratuluje to kiedy latamy?? :) ale po KXie to troszke "taczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 super prezęncik mikołaj się spisał nie ma co miłego endurzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi