Skocz do zawartości

Kask i miejsce w Warszawie gdzie najtaniej kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie wróciłem z objazdów, Intermotors ma klientów w dupie

Sory, ze zasmiecam temat, ale rzeczywiscie tak jest. Przed swietami bylem dwa razy. Raz w tygodniu przed 16, to gosc tylko rzucil, ze dzisiaj kolegi ze stanowiska motocyklowego nie ma i poszedl w druga strone. Nastepny raz przyjechalem w sobote okolo 11 (wg rozkladu czynne do 13) i to samo. Na stronie zero informacji. Siedzi tam kilku takich cwaniaczkow o malo inteligentnych wyrazach twarzy, co tylko smsy pisza i glupkowato sie smieja. Nie rozumiem takiego podejscia do klienta, bo przeciez zima to czas, kiedy motocyklisci zaopatruja sie w rozne ciuchy i akcesoria. Planowalem kupic kask, bo ceny byly bardzo dobre w czasie tych promocji, ale podziekuje. Co prawda jeden klient duzo im nie zmieni, ale mam nadzieje ( ;) ), ze nie bede jedyna osoba, ktora zrezygnuja z ich uslug. Jakby co, to mowie o siedzibie na Warynskiego.

.... Jakby co, to mowie o siedzibie na Warynskiego....

Od kiedy pamiętam, to w Intermotors na Waryńskiego "kolegi ze stanowiska motocyklowego nie ma ".

Wracając do tematu. Polecam AGV - jeżdze w AGV i jestem zadowolony.

P.S. Mam do sprzedania AGV Ti-Tech, ale rozmiar S (jak ci pasuje to daj znać).

Powiem Wam, ze w Intermotors na Jagiellońskiej gość jest bardzo miły. Kask AGV K-Series kupiłem za 480 zł (486) a rękawice Utika za 200zł kupiłem za 150 . No i obsługa sympatyczna, pogadaliśmy sobie miło :icon_eek: Ja polecam.

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Tak jak wczesniej pisal Mario warto jest zajzec do sklepu na Mariensztacie, kiedys mieli bardzo korzystna promocje na kaski Marushin (byly modele przecenione z 1000 zl na wlasnie 400). Wogole maja duzy wybor ciuchow i profesjonalna obsluge, tak ze smialo polecam.

pozdr.

Tak jak wczesniej pisal Mario warto jest zajzec do sklepu na Mariensztacie, kiedys mieli bardzo korzystna promocje na kaski Marushin (byly modele przecenione z 1000 zl na wlasnie 400). Wogole maja duzy wybor ciuchow i profesjonalna obsluge, tak ze smialo polecam.

pozdr.

Tez tam bylem kiedys, w sumie przypadkiem trafilem, ale wlasciciel to naprawde zajebisty gosc :crossy:. W prawdzie rzadko mozna go zastac, a jak sie juz zastanie to tylko po angielsku, ale jest naprawde nieprzecietny :). No taki kolo! ;) :banghead:

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious