Kosa Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Własnie wróciłem z objazdów, Intermotors ma klientów w dupieSory, ze zasmiecam temat, ale rzeczywiscie tak jest. Przed swietami bylem dwa razy. Raz w tygodniu przed 16, to gosc tylko rzucil, ze dzisiaj kolegi ze stanowiska motocyklowego nie ma i poszedl w druga strone. Nastepny raz przyjechalem w sobote okolo 11 (wg rozkladu czynne do 13) i to samo. Na stronie zero informacji. Siedzi tam kilku takich cwaniaczkow o malo inteligentnych wyrazach twarzy, co tylko smsy pisza i glupkowato sie smieja. Nie rozumiem takiego podejscia do klienta, bo przeciez zima to czas, kiedy motocyklisci zaopatruja sie w rozne ciuchy i akcesoria. Planowalem kupic kask, bo ceny byly bardzo dobre w czasie tych promocji, ale podziekuje. Co prawda jeden klient duzo im nie zmieni, ale mam nadzieje ( ;) ), ze nie bede jedyna osoba, ktora zrezygnuja z ich uslug. Jakby co, to mowie o siedzibie na Warynskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 .... Jakby co, to mowie o siedzibie na Warynskiego....Od kiedy pamiętam, to w Intermotors na Waryńskiego "kolegi ze stanowiska motocyklowego nie ma ". Wracając do tematu. Polecam AGV - jeżdze w AGV i jestem zadowolony.P.S. Mam do sprzedania AGV Ti-Tech, ale rozmiar S (jak ci pasuje to daj znać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 A jakie malowanie? I jaki stan? :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Powiem Wam, ze w Intermotors na Jagiellońskiej gość jest bardzo miły. Kask AGV K-Series kupiłem za 480 zł (486) a rękawice Utika za 200zł kupiłem za 150 . No i obsługa sympatyczna, pogadaliśmy sobie miło :icon_eek: Ja polecam. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tak jak wczesniej pisal Mario warto jest zajzec do sklepu na Mariensztacie, kiedys mieli bardzo korzystna promocje na kaski Marushin (byly modele przecenione z 1000 zl na wlasnie 400). Wogole maja duzy wybor ciuchow i profesjonalna obsluge, tak ze smialo polecam.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Tak jak wczesniej pisal Mario warto jest zajzec do sklepu na Mariensztacie, kiedys mieli bardzo korzystna promocje na kaski Marushin (byly modele przecenione z 1000 zl na wlasnie 400). Wogole maja duzy wybor ciuchow i profesjonalna obsluge, tak ze smialo polecam.pozdr.Tez tam bylem kiedys, w sumie przypadkiem trafilem, ale wlasciciel to naprawde zajebisty gosc :crossy:. W prawdzie rzadko mozna go zastac, a jak sie juz zastanie to tylko po angielsku, ale jest naprawde nieprzecietny :). No taki kolo! ;) :banghead: Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi