merida125 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 http://www.dubmodder.com/app/MK5/MK5.php :flesje: nawet mi sie to spodobalo wiec postanowylem zamiescic.prawie jak w nfsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 całkiem ciekawe, zaraz obadam jakby wyglądał mój golf po tjuningu :flesje: Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ciekawa sprawa można się pobawić golfa wprawdzie nia mam ale coś się pobawie ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Booooooooriiiiiing. Dla mnie auto ma jezdzic i nie rzucac sie za bardzo w oczy... :icon_mrgreen: Nie lubie dodawac takich pedalskich dodatkow:D To tylko rzuca sie w oczy i za bardzo po dziewczyne do domu takim czyms nie pojedziesz bo starzy pomysla ze zes gowniarz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ' date='25 Grudzień 2006 - 04:02' post='820078']Booooooooriiiiiing. Dla mnie auto ma jezdzic i nie rzucac sie za bardzo w oczy... :eek: Nie lubie dodawac takich pedalskich dodatkow:D To tylko rzuca sie w oczy i za bardzo po dziewczyne do domu takim czyms nie pojedziesz bo starzy pomysla ze zes gowniarz :flesje: :icon_razz: :smile: :lapad: jest roznica miedzy wiejskim tuningiem z naklejką Pajonier na szybie, a dobrym zrobionym ze smakiem!tak więc nie przypisuj tego do jednej grupy.bo jak powiesz że, np. złote felgi w imprezie to pedalski dodatek to znaczy ze z toba cos nie tak ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 bo jak powiesz że, np. złote felgi w imprezie to pedalski dodatek to znaczy ze z toba cos nie tak :icon_razz: :flesje:Zlote felgi w Subaru Impreza STI montowane sa seryjnie-wiec jaki to tuning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 dla jednego pedalskie jest zakładanie felg, dla drugiego spojlerów a dla trzeciego pedalstwem bedzie polerowanie rantów felg i noszenie koloroweo kasku.... O gustach sie nie dyskutuje.... Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Fajna strona! Szkoda, że mojego golfika nie ma (tj. V+). :D A wrażenia z oglądania różnych konfiguracji utwierdzają mnie tylko w przekonaniu, że najpiękniejszy golf V, to fabryczne GTI bez żadnych dodatków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dla mnie istnieje tylko Tunning mechaniczny. To jest to!!!! Po co doklejac kilogramy zeby to tylko wygladalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 A felgi? Nie lubisz ładnych alufelg? Albo ciemnych szyb czy soczewkowych świateł z przodu a z tyłu te z przezroczystym szkłem? Bo ja lubie ;] Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jesli to spelnia jakies zadania to lubie... Dla kazdego cos dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 przerabianie samochodow ma sens,byle nie byl to "wies tjunink" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zlote felgi w Subaru Impreza STI montowane sa seryjnie-wiec jaki to tuning?no zły przykład dałem... ale chodzi mi o coś co naprawdę fajnie wygląda a nie jest żadną wsią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) To jest jak ze streetfighterami. Dobra przeróbka kosztuje sporo $$$, więc w Polsce raczej mamy takich deficyt. Dominują samoróbki o charakterze agrotuningu. I tak najbardziej wsiowe przeróbki aut w całej EU są na Słowacji ;) Trochę mnie jednak boli, że stosunkowo mało firm oferuje dyskretny/elegancki/subtelny tuning optyczny aut. Większość jak już proponuje wymianę jakiejś części, to walą takiego potwora, że faktycznie wygląda to często tandetnie. I tak potem wychodzi, że najładniejszy Golf, to fabryczne GTI, a najładniejsze np. Audi A4, to fabryczne S4 :) A tak z oftopa - widzieliście na żywo nowe Volvo C30? Nie wiem jaką wersję widziałem, ale była to seria i wyglądała przekozacko (szczególnie przód). Najbardziej sportowo wyglądający z seryjnych kompaktów na rynku. Fajna fura zasadniczo :) Update: to było Volvo S30 z Body Kit'em. Fajnie się prezentuje. Szczegóły na www.volvocars.co.uk w dziale akcesoria S30. Edytowane 25 Grudnia 2006 przez CosmoSquig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 http://img215.imageshack.us/my.php?image=corradoki8.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=corrado1pf9.jpg coś takiego preferuję Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi