Shinigami Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) No więc sprawa jest taka, szukam ciekawego turystycznego enduro ale coś skromne wyniki mi wychodzą, czy są jakieś inne modele po za Honda Varadero 125Honda Africa TwinKTM AdventureYamaha TDRYamaha TDMBMW F 650 GSAprilia Tuareg Aprilia PegasoSuzuki DR 650Suzuki XF 650 FreewindSuzuki V-Strom (DL)Honda TranslapHonda SLRKawasaki KLE 500Yamaha XT600Yamaha XTZ660 TenereYamaha XTZ750 SuperTenereBMW R1100SBMW R1100GSBMW R1150GS (ADVENTURE)BMW R1200GS (ADVENTURE) Honda Dominator 650Cagiva W12/16Cagiva ElefantCagiva CanyonGilera RC600Ducati MultistradaTriumph TigerMoto-Guzzi Quota No i dalej nie wiem, może jakieś Gilery i Cagivy, jeszcze mam pytanie czy pakowanie się w turystyka o poj. 125 jest dobrym pomysłem ? Jedna z rzeczy które zauważyłem to to że Suzuki nic nie ma :eek: - No i tu się myliłem, a to klops ;] P.S Narazie limit cenowy i pojemnościowy nie ma znaczenia, interesują nas same modele ! Edytowane 20 Grudnia 2006 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Suzuki V-Storm jest ;)Można jeszcze spotkać Honde Transalp czy Kawasaki KLE500... Ogólnie to można jeszcze troche powymieniać, ale te mi przychodzą odrazu na myśl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 DR 650 oczywiscie Suzuki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Sa też takie Yamahy: XT600, XTZ660 Tenere, XTZ750 SuperTenere :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 No widze że Panowie czują Bluesa ;) Bałem się że dostane pojazd za lenistwo a tu taki entuzjazm :biggrin: Biore się za dopisywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Rusek z koszem? Do turystyki bajka (dużo miejsca na bagaż), w terenie też sobie razi. Całkiem serio mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Rusek z koszem? Do turystyki bajka (dużo miejsca na bagaż), w terenie też sobie razi. Całkiem serio mówię. Jak znajdziesz metode żeby przyczepić kosz do Mińska 125 to może wtedy bo w Urale i inne M wole się nie pakować :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) oprócz tuarega apa ma jeszcze w programie od nastu lat pegasoa z lajtowych sprzętów to jeszcze suzuki freewind oraz honda slr/vigorcagivy: elefant (różne pojemności), canyon, w12/16gilera: rc600, dakotatriumph tigerducati multistradamoto-guzzi quotato chyba wszystko co mi przychodzi do głowy Edytowane 20 Grudnia 2006 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 wymieniony v-storm to raczej nie jest ten typ motocykla ;) V-stormem raczej tylko na trase,to motocykl ktory tylko proboje udawać duże enduro,tak jak X5 proboje udawać auto terenowe :) To zależy czy chciałbys użytkować motocykl w terenie,bo jeśli tak to radziłbym zakupić cos typu DR650 lub XT 600/660.Jeśli przeważac ma trasa,długie dystanse itp to osobiście bym sie skusił na Afrike :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jest jeszcze BMW R 1200GS i R1200GS Adventure, które zastapiły modele 1150GS. Są lżejsze bo na aluminiowej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (...)Suzuki V-Storm (DL)(...)Suzuki V-Storm jest (...)wymieniony v-storm to raczej nie jest ten typ motocykla :) V-stormem raczej tylko na trase,to motocykl ktory tylko proboje udawać duże enduro,(...) primo... nie V-Storm... tylko V-Strom secundo... Doozer...czy ty w ogóle zadaleś sobie trud przeczytania tytułu tego wątku? pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) primo... nie V-Storm... tylko V-Strom secundo... Doozer...czy ty w ogóle zadaleś sobie trud przeczytania tytułu tego wątku?pozdr, w 1 Sorki dopiero się ucze tych nazw ;)2 Bez przesady ja nikomu nie bronie napisać czy to jest turystyk czy tylko udawacz, co można wzamian poszukać ;)P.S Do tego punktu - Jednak wprowadzanie nowych motocykli ( nie zmyślonych :P ) przydałoby się ;) @konrad1f - Trzymaj fason stary ta partia była dobra :biggrin: Panowie śmiało piszcie podwarunkiem że nie będzie kłutni :icon_mrgreen: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 hmmm nikt nie zna suzuki DR BIG 800 bądź starszej wersjiu 750 ?? raczej nie da sie tego zaliczyc nigdzie indziej niz do enduro i to duzego ;] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Afish - Ładne to to takie :icon_razz: Nie wiem czemu ale już nie moge edytować swojego pierwszego posta ? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Z grubej rury waląc - Buell Ulyses. Pokractwo zaliczane do enduraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi