waligura Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 to ja równiez gratuluje i witam kolejnego banditowca :smile: motrek wyglada bardzo swieżo i zadbanie :lalag: oby ci dobrze słuzył :smile: moze i n-ka lepiej sie prezentuje ale nic poza tytm s-ka jest bardziej praktyczna niby mala ta owiewka ale robi duza róznicesam jak kupowalem bandziorka to chcilem n-ke jednak udalo sie mi kupic wersje s i musze powiedziec ze nie załuje.. w n-ce przy 140 walczysz juz witrem a na s-ce jeszce pelen luz...oczywiscie sa glosy ze trzeba byc twardym a nie miekkim... ale co mozna mówic jak sie dosiada wersi n :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) No ja taż musze się przyznać, że N-ka bardziej mi się podoba :) , ale przemówił rozsądek i myśl o komforcie jazdy. Poza tym jak już mam S-ke to wszelkie wątpliwości zniknęły i nie żałuje, że mam tą wersje :lalag: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez *endrju* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Gratulacje :buttrock: tez mysle na Banditem na wiosne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 witam,ja takze przyłanczam sie do gratulacji,bardzo ładne moto :buttrock: :bigrazz: ,a co do koloru to kwestia gustu,czerwony ładny ale ja wole ciemniejsze moto ;) ,no a co do wersji to z owiewka jest praktyczniejszy ale mi sie i tak bardziej podoba golas :biggrin: ,jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jedyny słuszny wybór.Dwa sezony śmigałem 600 N-ką. Super sprzęt nie tylko na pierwsze moto ale także jako towarzysz wycieczek oraz do miejskiej dżungli.Niech Tobie służy jak najdłużej.Dbaj o sprzeta a on wynagrodzi Tobie bezawaryjnością.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 ;) Witam, piekna maszyna!!! szerokich drog i pelnego zbiornika ;) .................... :icon_eek: :) SZACUN :) :) ................. POZDRO: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 fajna maszynka . pozdro milej jazdy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 śliczna maszynka :biggrin: naprawde bardzo mi się podoba :) kurcze bandity sa zarąbiste, nie ma co :) piękna i trwała maszyna :)dbaj o nią... szerokich drog, gumowych drzew i WESOłYCH śWIąT :P :) POZDRO :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Trzeba było brać N-ke - (joke) ;) , a teraz, jak chcesz żeby Ci dobrze służył, to zamiast czekać na wiosne rób serwis (olej z filtrem i zawory), Bandzior jest trwały ale czuły na tym punkcie, a tak ogólnie to gratulacje i witamy kolejbego bandyte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Czy ja juz pisałem, że i mnie się podoba :P ... ?Do zobaczenia na trasie w 2007 ! Ja teżwolę N-ke ale na tą S-ke to i sam bym się skusił.Polecam się na przyszłość .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gratuluje dobrego wyboru :) sam kupiłem S'ke niecały rok temu i jestem bardzo zadowolony. Może nie przejechałem na niej zbyt wiele kilometrów ale doświadczenia które przez ten okes zdobyłem pozwalają mi stwierdzić że sprzęcik pierwsza klasa :) proponuje tylko zainwestować w termometr oleju w miejsce koreczka wlewu oleju. jest bardzo pomocny (złaszcza przy rozgrzewaniu silnika). sam taki posiadam. czasami można sprawdzić czy aby naszej suzi nie jest za ciepło w upalne dni :bigrazz: a owiewka która jest uważana za "brzydką" przez posiadaczy N'ki jest ich marzeniem powyżej 140 :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 gratulacje :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gratki szpęcika :D ;) :D ;) :clap: Oby jak najdłużej słuzył/a xD xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) proponuje tylko zainwestować w termometr oleju To napisz jeszcze ile taki wskaznik kosztuje i gdzie najlepiej go kupić, bo pomysł jest nie zły :clap: Edytowane 28 Grudnia 2006 przez *endrju* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...07971&rd=1&rd=1 wezmiemy dwa to przesylka bedzie tansza, jest jeszcze ktos chetny ?jakby co to na pw prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi