MOC Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Spoko temat typowo gawedziarski czyli nasze przezycia zwiazane z renowacja i remontami zabytkow. Granat gdzies ty ten wal robil w tym Piasecznie, zeby tak spartaczyc :icon_question: Za darmo to robili czy poprostu probna seria, bo facet interes rozkreca i uczy sie :icon_eek: paamietam jak miales zonk z tym walem, ale myslalem ze oddales to bo przeciez rekojmia obowiazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Gosiu a co u ciebie ? Dalej sprzzedajesz Harleye w trojmiescie, nie wyszlas czasem za maz ??? :) Jak twoja Kaska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Chcesz sie Adas załapac na kandydata? :biggrin: Docieram gada nie zważajac na ceknacy olej, jak złapie wene to wbije tuleje na razie robie co innego, pisz Gocha jak twój sprzet, czy juz sie cos ruszyło czy na razie inne plany bo zniknełas w odmetach wielkiego miasta na amen:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Gosiu a co u ciebie ? Dalej sprzzedajesz Harleye w trojmiescie, nie wyszlas czasem za maz ??? smile.gif U mnie leci...leciiii! Nawet za szybko. Cały czas pracuję w trójmieście i jestem codziennie po 8h z motocyklami. BTW. nie tylko HDekami się zajmuję - japonią także. pytając, czy wyszłam za mąż to miałeś na myśli pewnie te zdjęcie: http://motorhouse.info/files/cbb5acec3f.jpeg lub http://motorhouse.info/files/fffd7cc29c.jpeg muszę Cię rozczarować - to była tylko pomoc do profolio dla znajomych ;) Jak twoja Kaska ? ;) Gośka ps: zaspokoję ciekawość. nie martwcie się Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 TO wild pisz jak z ta kaska, bo to juz tez troche czasu zeszlo nad jej remontem, myslalem ze Granata wyprzedzisz a tu widze, pierwszy jest :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 a tu widze, pierwszy jest tak myślisz? ;) relacje, opisy - niebawem ;) Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Gosia, to jeszcze jestes do wziecia? :wink: No to po takim foto sie teraz zacznie z ofertami :biggrin: A ja jeszcze nie skonczyłem, jak zaznaczyłem wczesniej, mam pod górke, tak daleko jestem: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3262bd5347c9201d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Chcesz sie Adas załapac na kandydata? :biggrin: Chyba na dziadka - sponsora, o ile sie nie myle to jestem dobre kilka latek starszy od Goski rodzicow :) Tylko wiekiem, a nie duchem oczywiscie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No co ty Adam :wink: W starym debie zdrowy korzeń :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Granat a co ja tam w tle za WSK widze :icon_question: Pochwal no sie gdzies ten wal remontowal, zeby ludziska sie wiecej nie nacieli, a ural wyglada juz na skompletowanego :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Za wieska stoi CX 500 78r. czekam na kolektor który mi przerabiaja, juz trzeci tydzien a wał robiłem w piasecznie pod Warszawa, pozdrawiam tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Lo ku*wa :icon_eek: No to facet jest spalony z taka robota. P.S. Byles i nawet nie odwiedziles kolegi, nie ladnie Granat, nie ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 a teraz z inne beczki, niby ma dwa koła wiecej ale tez smieszne: http://allegro.pl/fiat-500-weteran-i1233614629.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Czym tu sie podniecac, zwykly smietnik i tak wyglada. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Cena!!!Cena! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi