>DANIEL< Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kiedy latamy ?? D.gifNo mozliwe, ze jeszcze w tym roku :clap: już dawno nie widziałem tak czystego sprzęta j.gifNo to fakt. Juz nie jest az tak czysta, ale bede sie staral ja utrzymac w tak dobrym wizualnym stanie :clap: Z tego co pamiętam fajnie nawet latałeś więc dobry sprzęt dla dobrego ridera j.gif pozdroTHX :) ciekawe czy napewno jest tak jak mowisz (remoncik) ;] , jest wielu naciagaczy ale z tego co widze to maszyna naprawde swietnie utrzymana , napisz jak sie sprawujeNo na dniach skleje jakies foto i filmiki. Uwierz mi, ze potrafie sprawdzic porzadnie moto i jednoznacznie stwierdzam, ze musiala miec remont :biggrin: . Jedyne co to ma milimetrowy luz z przodu na kole, no ledwo wyczowalny, a taki jest do przyjecia. Nic innego nie zauwazylem :) A ile dales jesli mozna wiedziec??3500 :biggrin: + dostalem jeszcze dodatkowy komplet dosc ladnych opon Wielkie dzieki za gratulacje !! ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 3500 :) + dostalem jeszcze dodatkowy komplet dosc ladnych oponNo chyba nie jest tak źle ?? a nawet super bym powiedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No super, super :) Jednak się wraca do terenu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Pikna maszyna.. W następnym roku mam nadzieje,że sam na coś takiego zapoluje. :) Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Maly pogratulowac RM-y :) Widac ze zadbana,opony tez nie zle.Jak za 3500 to nie powiem,ale to jest dobra okazja.Sam bym chetnie dosiadl Suki,ale pewnie by mi umiejetnosci zabraklo.Jak jezdziles na niej?Jakie wrazenia?Jakie plusy i jakie minusy?Opisz ja dokladniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wiesz co... spóźniłeś się troche bo teraz RM'y chyba na żadnych zawodach nie wypróbujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 noczyściutka :) podoba mi sie :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratuluje i niech ci dlugo służył :clap: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratki. A moto w Polszcze kupione czy z niemcowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratulacje, bezawaryjnej eksplataci zycze nio i oczywiscie gumowych drzew !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratulacje. Wydaje mi się, ze to model 92 a nie 91. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 no fajna. gratka. sam sie nad czyms takim zastanawiam jak sprzedam cagive. milo by jakby rm stala kolo drz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 A moto w Polszcze kupione czy z niemcowni?O dziwo Polska :clap: Gratulacje. Wydaje mi się, ze to model 92 a nie 91.Kurde ja myslalem, ze 91, a 92 sie niczym nie rozni :clap: . Mozesz powiedziec dlaczego sadzisz, ze to 92 i czym sie rozni od 91 ? Jak jezdziles na niej?Jakie wrazenia?Jakie plusy i jakie minusy?Opisz ja dokladniej icon_biggrin.gifDzisiaj pierwsza jazda dopiero byla. Jezdzi jak wszystkie crossy, tylko albo mi sie zdaje albo o wiele latwiej wchodzi na kolo niz nowsze modele :clap: Wiesz co... spóźniłeś się troche bo teraz RM'y chyba na żadnych zawodach nie wypróbujesz Spoko oko, najpierw trza porzadnie opanowac maszyne :wink: thx :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 O dziwo Polska :smile: Kurde ja myslalem, ze 91, a 92 sie niczym nie rozni :biggrin: . Mozesz powiedziec dlaczego sadzisz, ze to 92 i czym sie rozni od 91 ? Dzisiaj pierwsza jazda dopiero byla. Jezdzi jak wszystkie crossy, tylko albo mi sie zdaje albo o wiele latwiej wchodzi na kolo niz nowsze modele :biggrin: Spoko oko, najpierw trza porzadnie opanowac maszyne :wink: thx :flesje:W 91 siedzenia były jednokolorowe a w 92 suzuki w wielu modelach w tym rm robił takie łaciate. Wydaje mi się także, że koncówke masz 93. Niestety nie mogę sprawdzić bo do konca miesiąca mam łącze 32kb/s i bikepics ładuje sie 10min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi