marekbuli Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 no dobra o 16.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a Chełmno kiedy się spotka w celu omówienia wyjazdu...toja pytam ja... A co sie bedziemy umawiać?? Za każdym razem jak sie wspólnie umawiamy to na drugi dzien nie jestem w stanie jezdzić :) (z przyczyn zdrowotnych) Ja wyjeżdzam w piatek....a potem sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No dobra... Mój syn powiedział "mamo jedź", więc przyjadę... poznać Wasze buźki.Jako że Tomek i Banda swojej misji jeszcze nie zakończyli (jak nie wiedzieli, to już wiedzą :) ) a dyspensę na dojazd autem (chyba nieopatrznie) dał, więc proszę mnie wpisać na listę obecności. W wyniku rezerwacji indywidualnej, żeby nie wprowadzać już dodatkowego zamieszania, pokój mam. Do zobaczenia... P.S. Jeśli ktoś ma problem z dojazdem, mogę zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No dobra... Mój syn powiedział "mamo jedź", więc przyjadę... poznać Wasze buźki.Jako że Tomek i Banda swojej misji jeszcze nie zakończyli (jak nie wiedzieli, to już wiedzą :icon_razz: ) a dyspensę na dojazd autem (chyba nieopatrznie) dał, więc proszę mnie wpisać na listę obecności. W wyniku rezerwacji indywidualnej, żeby nie wprowadzać już dodatkowego zamieszania, pokój mam.Do zobaczenia...P.S. Jeśli ktoś ma problem z dojazdem, mogę zabrać. Gdyby okazalo sie, ze aura nam nie sprzyja to byloby milo miec2 miejscowki (dla mnie i Mariolki) u Ciebie w puszeczce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mówisz i masz... Belgu. Ze mną jak z dzieckiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Proszę mnie dopisać do listy ( 2 osoby) :) Proszę mnie dopisać do listy ( 2 osoby) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Patrzac po towarzystwie jakie sie wybiera to mozna zaczac sie juz bac :D :flesje: :D :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 sorry ze tak pozno ale ja tez jade :icon_mrgreen: pewnie tylko na jeden dzien ale przyjade.... nooo moze zostane na noc sie upodlic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Patrzac po towarzystwie jakie sie wybiera to mozna zaczac sie juz bac :icon_twisted: :icon_razz: :notworthy: :flesje: :crossy:Spoko ja jeszcze nie wiem czy pojade :icon_mrgreen: A tak powaznie to dam znać dopiero koło 19 .. i będe raczej szukał kwatery na własną rękę...także luzikkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 A koledze NOWEMU nie pasi z kolegami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Raczej koleżance Nowej :) , ponoć uskarża się na jakiś tam dym papierosowy i hałasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ...Gerardzik? W razie czego odstąpisz łożko mi i Kasi? Ty taki dobrze wychowany jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Wczoraj bylem w Forcie i zakwaterowalem nas w konkretnych pokojach.. wyglada to tak, jak w tabelce ponizej.Skrajna prawa kolumna to n-ry pokoi 2-3 osob., plus dwie sale wieloosobowe, plus 2x jedynka. UWAGA!1. Pozwolilem sobie przekwaterowac Oną w Czerwonych.. z 2ki do 1-ki, tak jest optymalniej; mam nadzieje, ze nie pozwolilem sobie na zbyt wiele :)2. Naczelny Organizator dostanie 1ke3. Kol. Ekces mi doniosl, ze pojawily sie jakies nowe zewnetrzne okolicznosci etc. etc., i dzieki temu chyba jest jedna 2ka do wziecia :D4. Osoby, ktorych nie ma na liscie o ile chca zawalczyc o 3ki ew. o 1ki (bo takie pokoje sa jeszcze na stanie) niech dzwonia i kombinuja na wlasny rachunek (i tak mialem zamknac liste w polowie stycznia i olac spoznialskich.. przeciagnelo sie to prawie do polowy marca :D). Jak beda sie usamodzielniac, to niech wspomna ze sa zwiazani duchowo z motocyklami..5. Jeszcze raz oznajmiam, ze jesli ktos nie dal mi jasno do zrozumienia, iz nie chce papu/poscieli, to te frykasy dostanie, i bedzie musial za nie zaplacic (korzystac nie musi :)). Gdyby sie takowy migal od dopelnienia swoich powinnosci, to wywiesze jego nick na wejsciu do Fortu i na forum, i bedzie slawny :)6. W piatek zamowilem kolacje przy ognisku (albo w srodku, jesli bedzie pogoda niesprzyjajaca) na 20, w razie czego nieco sie ja przesunie - ale starajcie sie w wiekszosci przybyc na czas, czyli nieco przed 20:007. W piatek albo w sobote z ranca ustalimy, czy w sobote chcemy obiad, czy obiadokolacje. To drugie bedzie wlasciwsze, jesli wybierzemy sie na jakas mala wycieczke po okolicy.. w piatek tez ustalimy, czy maja byc tance/lamance, DJ, kukaroke :D i te inne nowoczesnosci :biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mówisz i masz... Belgu. Ze mną jak z dzieckiem z dzieckiem powiadasz? ale przewijac chyba nie trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ale przewijac chyba nie trzeba :) no nie... no wiesz... ja taka samodzielna już jestem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi