KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Co do spotkania sie w celu ruszenia kolumna do Torunia to proponuje umawiac sie na kilkadni przed wyjazdem bo teraz to mozemy sobie dlugo i namietnie tylko pogadac... Belgu już ustalone przez Tomka :evil: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 To kiedy i gdzie wkońcu się spotykamy na podbicie Torunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Wiem, że ustalone, ale wrzuciłem posta bo temat uciekł na drugą stronę, a tak jest na wierzchu. Mam nadzieję, że zima nie będzie wredna i pozwoli śmignąć na 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 To kiedy i gdzie wkońcu się spotykamy na podbicie Torunia?Dla jadących w piątek (tj.23.03) propozycja jest taka.Zapewne wielu z Nas w piątek jeszcze idzie do pracki ale na pewno przewiduje skrócenie godzin pracy w tym dniu :) .Propozycja jest taka aby spotkać się na wylocie z Wawy przed Łomiankami w MacShit'cie ok. godz 13. Do tego miejsca w zasadzie wszyscy z całej Wawy mamy po drodze.Oczywiście to tylko propozycja z mojej strony zatem można podawać swoje.Domyślam się ,że i tak "demokratycznie" wybrany termin będzie podany przez Kamandira Tomka :banghead:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Najmocniej przepraszam. Tak jak poniżej Jarek napisał, pochrzaniły mi sie tematy...Pogadamy w Toruniu. P.S. To wszystko przez przyczynę odwołania castingu :crossy: Edytowane 11 Lutego 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tomekchyba Ci się tematy pomerdały/Tu jest wyjazd do Torunia a nie na Ukrainę.Zamość leży w przeciwnym kierunku niż Toruńpatrząc z W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 W Czestochowie w tym terminie planuja pozegnanie zimy i topienie Marzanny - czy my bedziemy gorsi ? Moze tez urzadzimy sobie taka impreze. Wprawdzie od fortu nad Wisle troche daleko, ale w piatek, zanim zaczniemy impreze mozna utopic... to bedzie 2 lub 3 dzien wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (..) tez urzadzimy sobie taka impreze. Wprawdzie od fortu nad Wisle troche daleko, ale w piatek, zanim zaczniemy impreze mozna utopic... to bedzie 2 lub 3 dzien wiosny.W piatek to bedzie wg mnie malo realne - ludzie dojada pod wieczor. Za to moznaby cos utopic w sobote - ino co to by mialo byc..? Albo kto :):lapad: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Za to moznaby cos utopic w sobote - ino co to by mialo byc..? Albo kto :buttrock::icon_razz:Mysle, ze solidarnie wyznaczymy naszego "ochotnika" :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja sie napewno utopie ................... w Morzu Alkoholu :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja sie napewno utopie ................... w Morzu Alkoholu :buttrock:kola ratunkowego od nas nie oczekuj :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 To mamy ustalone !! Kto pierwszy znajdzie sie pod stolem bedzie Marzanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Za to moznaby cos utopic w sobote - ino co to by mialo byc..? Albo kto :icon_mrgreen:;) Pójdziemy w procesji do radia z ryjkiem, pobierzemy "ojca" Tadzia i w dalszej procesji udamy się nad rzekę, gdzie rzeczonego "ojca" spławimy w kierunku Gdańska :biggrin: . Ubiera się w sukienki a więc na Marzannę jak znalazł.Będzie pięknie a wdzięczni rodacy postawią nam pomnik, gdzieś obok pomnika łabędzia z ptasią grypą :icon_mrgreen: .pzdr Edytowane 16 Lutego 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 A co Ty taki cwaniak z miodem w uszach?? Nie pijesz i cwaniakujesz, to może kto ostatni znajdzie się pod stołem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Pitbull spoko wszyscy piją z gwinta na raz i ty i ja i Mk też :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi