Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 plan zdobycia funduszy: - wizyta u babci- 2 miesiące korepetycji z mechaniki- rozbić świnkę skarbonkę Jeszcze możesz " na Rumuna " na skrzyżowaniu, ewentualnie makulaturę zbierać. Pozdrawiam ! i do zobaczenia.Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Skrzyzowania sa juz moje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 się wpisałem, ale zapomniałem dopisać, że proszę zestaw sypialny dla spokojniejszych uczestników. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jednak to nie jest Orlen, tylko LOTOS - na mapce tez poprawilem :( Orlen jest na skrzyzowaniu Polnej z Szosa Chelminska, moze byc zamieszanie przez te stacje... najlepiej pytac o bylego Geant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Orlen jest na skrzyzowaniu Polnej z Szosa Chelminska, moze byc zamieszanie przez te stacje... najlepiej pytac o bylego GeantIMO nie powinno byc zadnego zamieszania.Bo tylko Ci jadacy od Fordonu beda mijac w/w Orlena, ale PO PRAWEJ rece, potem dojada do interesujacego nas skrzyzowania i beda mieli Lotos PO LEWEJ. I pojada na wprost.Reszta albo wpierw minie Geanta, i powinna sie zorientowac gdzie jest (i skrecic w prawo), Ci z 3Miasta mina Lotos PO PRAWEJ i beda skrecac w lewo, a Ci z Olsztyna moga w ogole ani Geanta, ani zadnej stacji benzynowej nie zobaczyc :buttrock: Podsylam Wam kilka fotek z ciekawymi ujeciami - nie ma to jak dobry punkt obserwacyjny :wink:1. Fotka ogolna - zwroccie uwage na bialy obszar o charakterystycznym ksztalcie, po lewej stronie fotki.. a potem znajdzcie prawie identyczny ksztalt po prawej stronie - to bedzie Fort IV. Ten 'bialy' to teren wojskowy, stad brak obrazu :buttrock: Widac tez Geanta i jego parking (dolna krawedz fotki, po lewej stronie), widac interesujace nas skrzyzowanie (stacji Lotos nie ma, zdjecia sa nieco nieaktualne)2. Fotka nieco bardziej szczegolowa - widac cala trase dojazdowa od skrzyzowania k. Geanta, do Fortu. Geanta tez widac.3. Sam_on - czyli Fort IV. Na jego obrzezach jakis czas temu zrobiono pola golfowe, jakby ktos chcial to moze palnac partyjke.. nie wiem/nie pamietam ile maja dolkow :buttrock: Widac zaparkowane auta, my tak bedziemy parkowac motocykle.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kurde, mój Syn ma urodziny 25-ego :) Żona coś kombinuje, no ale najwyżej wcześniej wyjade z rańca To zrobcie mu imprezke 23 a 24 z rana mozesz smigac. się wpisałem, ale zapomniałem dopisać, że proszę zestaw sypialny dla spokojniejszych uczestników. A czy pokoj tych juz zbetonionych ludzi moze byc? Oni juz beda bardzo spokojni do samiutkiego rana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 eh i wszystko jasne, na 90% nie dam rady ;(wypijcie przynajmniej toascik za moje zdrowko, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jeszcze możesz " na Rumuna " na skrzyżowaniu, ewentualnie makulaturę zbierać. Sprawdzałem... wszystkie dobre miejscówki pozajmowane. Straszna konkurencja, jak się jakiś nowy pojawi to strasznie gnębią... :-( Czekam na dalsze pomysły, może mi coś podpasuje :D Pozdrawiam Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Sprawdzałem... wszystkie dobre miejscówki pozajmowane. Straszna konkurencja, jak się jakiś nowy pojawi to strasznie gnębią... :-( Czekam na dalsze pomysły, może mi coś podpasuje :biggrin: Pozdrawiam Florek zima niespecjalna, ale mozna szaliki zarobkowo dziergac. Jak bedziesz dziergac np w barwach klubow sportowych to zbyt w okoliach stadionow masz zapewniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Bo Wam Kamandir szlaban na wyjazd da za to spamowanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Czekam na dalsze pomysły, może mi coś podpasuje :) Nie lam sie Florek! :) Niedaleko Torunia lezy Ciechocinek a wnim mnostwo kuracjuszek w podeszlym wieku, ale bardzo zadbanych i spragnionych towarzystwa meskiego. Mimo, ze okoliczna mlodziez dwoi sie i troi - nie sa w stanie obrobic calego "poletka". Jakbys sie postaral to jeszcze zarobilbys na paliwo powrotne dla calego zlotu........... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 hehehe widze, że temat się spodobał :-) Jeśli chodzi o kuracjuszki to pomysł mi się bardzo spodobał! Już mam dość tych wszystkich młodych, jędrnych piersi i zgrabnych pośladków... czas na odmianę! Troszkę fałdek i celulitu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Wyskoczę w sobotę na kilka chwil (nawet nie zauważycie że mnie nie było) i wrócę z grubymi milionami (część kasy będzie ulokowana w złotych zębach) Może powinienem założyć temat: Jak Florek ma zebrać kasiorkę na wyjazd :-),bo tu to trochę odbiegamy od tematu, a kultura na forum musi być! Swoją drogą to może powinien być jakiś dział gdzie forumowicze by doradzali jak dorobić się na wyjazd, bo widze że pomysłów bez liku :-palterego <- masz u mnie browara jedyny przyjemny sposób zarobienia kasy jak do tej pory :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Taki tu ruch, że niewiem już o co chodzi. może ktoś podsumować. Niech jakis odpowiedzialny za grupę warszawską da znac i z kim sie komunikować. Ja chce jechać pytanie tylko czy mogę :notworthy: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja chce jechać pytanie tylko czy mogę :) Piles - nie jedz. Nie piles - jedz!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nie piłem, ale pić chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi