JareG Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jakie wrotki? Jakie taksówki? Mistrzu? Toż ja nie po to motórem przybędę (jak się uda...) żeby maszynę w odosobnieniu i bezrobociu trzymać...Jedziesz glownie po to, zeby sie spotkac.. taka IMO jest idea glowna. A przy okazji przyjemnosc z jazdy :DBo jezdzenie dla samego jezdzenia to mozna np. na obwodnicy 3Miasta uskutecznic, czy gdzie tam kto ma blizej - po kiego sie tluc po Polsce :buttrock:Jesli bedziecie trzezwi, to mozna oczywiscie zrobic jakis wypad. Ale raczej tylko wtedy (=wyjazd grupowy), bo inaczej to po prostu nie da sie wyjechac, bo najprawdopodobniej motocykle beda jak pingwiny w stadzie :D Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 michał kaczmar, żebyś się nie zdziwił, jak nas nie zastaniesz... we wrześniu to będziemy zakończenie planować ;) Michał K, impreza jest w marcu a nie we wrześniu :) ok moze byc w marcu - mozecie jakos zmienic ta 9 na 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja również będę.Mam nadzieję że będzie nas sporo.Im więcej tym lepiej.Pozdro. :icon_evil: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja również będę.Mam nadzieję że będzie nas sporo.Im więcej tym lepiej.Pozdro. z tego co liczylem przed kilkoma minutami juz jest 18 osob... calkiem niezle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Niedawno przy nim wybudowali nowa stacje benzynowa, bodajze Orlenu. Jednak to nie jest Orlen, tylko LOTOS - na mapce tez poprawilem :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie widze nikogo z moich stron :banghead: , pomysl mi sie podoba :) . Chetnie przyjade, ale jeszcze nie wiem czy dam rade. Do kiedy trzeba sie jakos na bank zdeklarowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie widze nikogo z moich stron :bigrazz: , Nawet jesli nikt z Lodzi nie bedzie jechal, to ktos powinien jechac PRZEZ Lodz :bigrazz: Chetnie przyjade, ale jeszcze nie wiem czy dam rade. Do kiedy trzeba sie jakos na bank zdeklarowac?Jesli chodzi o organizacje grupowa, to do polowy stycznia, moze nieco dluzej. Ale mozesz rezerwowac sobie sama miejsce via telefon, dopoki bedzie co rezerwowac, no i do maksymalnie 23.03 Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jesli chodzi o organizacje grupowa, to do polowy stycznia, moze nieco dluzej. Ale mozesz rezerwowac sobie sama miejsce via telefon, dopoki bedzie co rezerwowac, no i do maksymalnie 23.03 dzieki :wink: mysle ze gora za dwa tygodnie powinnam wiedziec co i jak to dam znac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) dobra to ja oficjalnie sie zgłaszam :icon_rolleyes: itp ale Gs sprzedany i wpadnę pewnie na rowerku(:bigrazz:: Edytowane 6 Stycznia 2007 przez loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Formularz wypełniłem. Deklaruję się na wyjazd w piątek. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Klepnięte. Do zaś :D Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wspolrzedne dla GPS:N 53 02'25.53"E 18 37'54.61".. i jestescie przed brama wjazdowa :icon_mrgreen: (plus/minus) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kurde, mój Syn ma urodziny 25-ego :biggrin: Żona coś kombinuje, no ale najwyżej wcześniej wyjade z rańca :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Żona coś kombinuje, no ale najwyżej wcześniej wyjade z rańcaNie zona tylko Ty cos znowu kombinujesz :icon_razz:Z Torunia nawet w południe jak wyjedziesz to swoim bajeranckim sprzętem do Wawy w 1,5h dojedziesz :icon_mrgreen: :icon_question: :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Współrzędne dla GPS zapisane w pamięci Kasi :-) Jednoosobowa chorągiew Marecka rozpoczyna zbieranie studenckiej kasy na wyjazd !plan zdobycia funduszy: - wizyta u babci- 2 miesiące korepetycji z mechaniki- rozbić świnkę skarbonkęPowinno wystarczyć :-) do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi