Igor Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Z pogodą jest tak:Toruń 1 albo tak:Toruń 2 Ta druga strona nie podaje zbyt długoterminowych prognoz ale warto sprawdzać na bieżąco. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Kto jedzie z wawki puszką, bo trzeba zabrać Brylanta :DShadok jedzie................ z Anulką ......... Sam sie oferował że może kogoś zabrać.......\Ale nei wiem czy to też dotyczyło Waldiegooo :icon_razz: ;) Waldek Pałko pisz doShadoka może ,,wujek cie przyjmie do puszki"Ręczę że Waldi dobrze się zachowuje w samochodzie ... nie :clap: pali nie pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie panikujta, bo wiekszosc prognoz powyzej 36-48h to mozna sobie gleboko wsadzic.W tym tygodniu przez Polske bedzie przechodzil front cieply (a z niego wynikaja ciagle opady). Jezeli wyz, ktorego centrum bedzie wtedy prawdopodobnie nad Moskwa sie rozbuduje, to jest realna szansa na sloneczna pogode z temperaturami okolo 10-12 stopni. To a'propos piatku. Sobota juz powinna byc calkiem ok, bo centrum wyzu przesunie sie nad Szwecje. Podobnie w niedziele. Co do piatku to pewien nie jestem- rozne serwisy roznie to przedstawiaja a to jest tylko interpretacja "suchych" danych. Sobota i niedziela powinna sie udac- ale nikt sobie nie da za to reki pociac. Sroda-czwartek bedzie mozna powiedziec cosik wiecej. Ja juz modly do fusow herbacianych odprawiam, bo jakos nie widze sie tluc puszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No toż mówiłem... ;) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 bedę raczej kombinował na miejscu jak dojade ,,tz. jak w ogóle pojadymmm ...Sugeruje jednak podjecie jakiejs decyzji _zawczasu_ - to nie jest duzy hotel, tak w ogole w obrebie Starego Miasta hoteli jest malo, wiec i miejsc jest malo.. zapewne trza bedzie coss znaleść w okolicach starego mista... Ten w/w lezy dokladnie na granicy Starego Miasta. Ma bdb polozenie, latwo dojechac, wyjechac, przespacerowac sie.. wszedzie blisko. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Odnosnie prognoz dlugoterminowych- tak naprawde nie potrafia przepowiedziec pogody w 100%na dzien nastepny, a dlugoterminowe sa tyle skuteczne, co przepowiadane przez gorali... A nas studiach prof z meteorologi powiedzial: wiecie co znaczy "IMGW"? Powiedzielismy ze "Instytut Meteorologii Gosp Wodnej"... a prof- "I My G***o Wiemy" :icon_mrgreen: , wiec spokojnie o pogode, wiele moze sie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 EEE jeszcze sezonu ni ma. takrze spoko.........Już zarezerwowałem w Wodniku co by mieli parking dozorowany . na moto....Ale jeszcze na miejscu sie będe rozglądał.. dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 spoko luzik guzik pompka trąbka :icon_mrgreen: venga lo que viniere...Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) A to super hiper nowość w temacie pogody (w telewizorku żywy facet opowiada ale najpierw trzeba go włączyć :biggrin: ):pogoda tvn 24pzdr Edytowane 19 Marca 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 WITAM WITAM Weekend niestety pracuje. Myslalem, ze jest to Warszafffka to po pracy bym do Was dojechal i w niedziele z rana wrocil. Moze "ktos" mi pomoze i jeszcez plan sie zmieni ale uczac sie na bledach z ubieglego sezonu jestem mysli, ze nie podpisze sie w liscie obecnosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 przestańcie sie mazac , pogoda jest zawsze... W razie draki to pociągiem na Toruń Główny i wolnym lansikiem przez starówkę do fortu, tylko IV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Przykro mi ale nie mogę pojawić się w Toruniu.Muszę jutro pilnie wyjechać za granicę i wrócę dopiero w sobotę wieczorem.A szkoda tak sie szykowałem. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Przykro mi ale nie mogę pojawić się w Toruniu.Muszę jutro pilnie wyjechać za granicę i wrócę dopiero w sobotę wieczorem.A szkoda tak sie szykowałem. :clap:Taka praca Janek, u mnie tez bryndza, musze zrezygnować z wyjazdu do Torunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No i Ja tez, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Chorągiew warszawska-szabasowa zbiera się pod Mc'Śmieciem na Młocinach w sobotę o 10.00.Wyjazd po odprawie i ustaleniu planu dzielenia się pasażerami w puszkach.Mam zarezerwowaną miejscówkę dla Nowiutkiej, na tylnej kanapie białego mercedesa.Chorągiew piątkowa musi się sama zorganizować.Buziaki wszystkim.Zamiejscowy Koordynator Zamieszania. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi