Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Jakby ktoś chciał posłuchać pracę silnika danego motocykla przed jego zakupem. http://www.motocykle.enet.pl/ciekawostki/dzwieki.html Jadtiger - możesz sobie porównać Monstera z Hornetem. A potem przetestuj Triumpha 595 Daytona - przepiękny gang. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 A jak ktos by chcial posluchac sobie pracy silnika motorynki albo silnika od jawki przed zakupem niech wejdzie na mojej stronce w dzial "Dzwieki" :(www.motorki.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Witam.A jakby ktoś chciał posłuchać głosu BoRsUcZkA to zadzwoncie na mój numer. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Jeszcze troche a jak cos zacznie hałasować w silniku Twojego moto,bedziesz mógł nagrac dzwięk i wysłac mechanikowi żeby posłuchał i zdiagnozował usterke.Szkoda że się nie da naprawiac przez internet :( Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Jak sie nie da naprawiac przez internet jak sie da - na forum mozna znalezc duuzo ciekawych wskazowek, a stronki netowe tez sluza pomoca. Gdyby nie to forum i zyczliwosc uczestnikow moja Jawka nie odpalilaby nigdy ( nie stac mnie na pomoc mechanika - takie czasy).Pozdro dla wszystkich, nie tylko tych co mi pomagali.Ludzie, jestescie great ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 jako zagorzały fan chopperów ściągnąłem sobie F6c i shadowkę powiem prawdę jestem zawiedziony. Junak brzmi dużo lepiej. a ten triumph jest fajny (ścigacze też lubię) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Dzięki Dominik....szkoda że w robocie nie mam dźwiękówki. Przesłucham dopiero w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 jako zagorzały fan chopperów ściągnąłem sobie F6c i shadowkę powiem prawdę jestem zawiedziony. Junak brzmi dużo lepiej. a ten triumph jest fajny (ścigacze też lubię) . Kłaniam,Nie widziałem/słyszałem tej stronki ale zaaajebista Valkyrie jest na stronie Tarboru. Trzeba wejść praez link do wydechów Cobry i tam dalej to już cud miód i delicje :twisted: Jest tam jeszcze mnóstwo innych sprzecioró. Ale tak po prawdzie to dupnie brzmia tylko HD-ki. Tak jakoś kiepawo w stosunku do reszty...Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi