DiboS60 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Witam tak jak w temacie?:)Jaka tuleja w cylindrze w tym motorku:)i jak juz to co sadzicie o tym tloku?:icon_rolleyes: http://moto.allegro.pl/item150192768_tloki...5_japonski.html Czy lepiej Prox za 299?lub wosner za 330zl.POzdrawiam Edytowane 13 Grudnia 2006 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 W kmx jest nikasyl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 oryginalnie nikasil jest, musisz cylek zdjąć i pomierzyć jaki wymiar tłoka należy wsadzić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam tak jak w temacie?:)Jaka tuleja w cylindrze w tym motorku:)i jak juz to co sadzicie o tym tloku?;) http://moto.allegro.pl/item150192768_tloki...5_japonski.html Czy lepiej Prox za 299?lub wosner za 330zl.POzdrawiamNo ale skoro jest nikasil to musisz zobaczyć w jakim jest stanie gładz cylndra bo jesli są rysy i jest porysowany to bedziesz musiał założyć żeliwną tuleje i najlepiej kupić tłok nominalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jak są rysy nie za duże to wiadomo -> honowanie. Lepiej się wykosztuj trochę i zainwestuj w Wiseco, Proxa albo Wosnera, bo z tymi tańszymi tłokami to zawsze trochę loterii jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Holera wlasnie boje sie zeby gladz nie byla zniszczona:(Ale jeszcze mi idzie z 2 na gume spokojnie dosyc wiec nikasyl chyba powinien byc dobry??;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 z tego co wiem to montowali i nicasyl i tuleje....ja mam ten prox-a i tlok i jak dotad jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ja bym na twoim miejscu wziął ten tłok japoński, bo niby kawaski taki seryjnie ładuje do kmx, a jeśli inny kupisz to polecam WISECO i też najlepiej kupiony u seby-motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 jednym slowem wossner 30 zl drozej ale lepiej wes go wreszcie rozbierrz bo teraz glac cylindra moze byc ok a potem moze byc innaczej jak jeszcze troche polatasz pozdro Sprzedam modol zaworu do Suzuki Ts 125 i rgv 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwansky Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 podpowiem tylko że swojego czasu do brata kmxa w którym był nicasil zamówiliśmy tuleje i efekt był poprostu świetny. Tłok polecam wosnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi