acha_owca Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Tak tylko Ci sie wydaje, a następnego dnia jak już % wyparują i spoglądasz do portfela to dopiero widać jak dobrze sie bawiłeś :) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez acha_owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tak tylko Ci sie wydaje, a następnego dnia jak już % wyparują i spoglądasz do portfela to dopiero widać jak dobrze sie bawiłeś :bigrazz:A skąd Ty masz takie informacje, Asiuniu :) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Gołąbeczki flirtują :bigrazz: Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 No skoro jedziemy razem do Egiptu w ferie to chyba możemy,nie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No i co w 5 osób pić będziem czy jak ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 No i co w 5 osób pić będziem czy jak ????????Coś czuję w kościach, że spotkanie w ogóle nie dojdzie do skutku... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 O już się zaczyna, mam to w kakaowym oczku, ja będe :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja chętnie się pojawie i poznam kogoś z forum na żywo (ileż mozna żyć w tej wirtualnej zreczywistości w końcu)...pojawiać się? Przygarnie mnie ktoś... :crossy: Pliiiz :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja chętnie się pojawie i poznam kogoś z forum na żywo (ileż mozna żyć w tej wirtualnej zreczywistości w końcu)...pojawiać się? Przygarnie mnie ktoś... :crossy: Pliiiz :) ? Parę osób jednak będzie: Dziadu, Aśka, Agghia, Mistrz, Barył, EnduroMax, ja.. i pewnie jeszcze parę osób, które będzie miało ochotę na :icon_razz: ale nie chce się im pisać :buttrock: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Parę osób jednak będzie: Dziadu, Aśka, Agghia, Mistrz, Barył, EnduroMax, ja.. i pewnie jeszcze parę osób, które będzie miało ochotę na :crossy: ale nie chce się im pisać :) pozdrLYsY Oo, brzmi fajnie , to ja chetnie wpadnę, tzn. przyjdę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy ;)Ja też przybędę. A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .Pozdrawiam,J :) aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy :)Ja też przybędę. A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .Pozdrawiam,J :) aśka Zbiorę sie w sobie i przyjdę, miło mi będzie was poznać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Daria, a myślisz że ja przed Borkami się nie bałem starszych forumowiczów? :banghead: (dalej się boję :biggrin:)Zastanawia mnie tylko jakim sposobem potem powrócę na żerań... ale coś się zawsze wymyśli.A w pt do paryża :icon_mrgreen: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 AAA BÓJCIE SIĘ MAŁPY!!!!!!!!!! BĘDE GRYZŁ, DRAPAŁ I SZCZĘKĄ KŁAPAŁ!!!!!!!!!!!!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy :crossy: :crossy: Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :clap: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi