Skocz do zawartości

Śledź Forumowy

DZIADU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tylko Ci sie wydaje, a następnego dnia jak już % wyparują i spoglądasz do portfela to dopiero widać jak dobrze sie bawiłeś :bigrazz:

A skąd Ty masz takie informacje, Asiuniu :) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Gość Niecne Zielone Oczy

Ja chętnie się pojawie i poznam kogoś z forum na żywo (ileż mozna żyć w tej wirtualnej zreczywistości w końcu)...pojawiać się? Przygarnie mnie ktoś... :crossy: Pliiiz :) ?

Ja chętnie się pojawie i poznam kogoś z forum na żywo (ileż mozna żyć w tej wirtualnej zreczywistości w końcu)...pojawiać się? Przygarnie mnie ktoś... :crossy: Pliiiz :) ?

Parę osób jednak będzie: Dziadu, Aśka, Agghia, Mistrz, Barył, EnduroMax, ja.. i pewnie jeszcze parę osób, które będzie miało ochotę na :icon_razz: ale nie chce się im pisać :buttrock:

pozdr

LYsY

Gość Niecne Zielone Oczy

Parę osób jednak będzie: Dziadu, Aśka, Agghia, Mistrz, Barył, EnduroMax, ja.. i pewnie jeszcze parę osób, które będzie miało ochotę na :crossy: ale nie chce się im pisać :)

pozdr

LYsY

Oo, brzmi fajnie , to ja chetnie wpadnę, tzn. przyjdę :buttrock:

Gość Niecne Zielone Oczy

No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy :)

Ja też przybędę.

A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .

Pozdrawiam,

J :) aśka

Zbiorę sie w sobie i przyjdę, miło mi będzie was poznać ;)

Daria, a myślisz że ja przed Borkami się nie bałem starszych forumowiczów? :banghead: (dalej się boję :biggrin:)

Zastanawia mnie tylko jakim sposobem potem powrócę na żerań... ale coś się zawsze wymyśli.

A w pt do paryża :icon_mrgreen:

a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy :crossy: :crossy:

Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]

Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :clap: