acha_owca Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Tak tylko Ci sie wydaje, a następnego dnia jak już % wyparują i spoglądasz do portfela to dopiero widać jak dobrze sie bawiłeś :) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez acha_owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 acha_owca napisał: Tak tylko Ci sie wydaje, a następnego dnia jak już % wyparują i spoglądasz do portfela to dopiero widać jak dobrze sie bawiłeś :bigrazz:A skąd Ty masz takie informacje, Asiuniu :) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Gołąbeczki flirtują :bigrazz: Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 No skoro jedziemy razem do Egiptu w ferie to chyba możemy,nie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No i co w 5 osób pić będziem czy jak ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Barył napisał: No i co w 5 osób pić będziem czy jak ????????Coś czuję w kościach, że spotkanie w ogóle nie dojdzie do skutku... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 O już się zaczyna, mam to w kakaowym oczku, ja będe :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja chętnie się pojawie i poznam kogoś z forum na żywo (ileż mozna żyć w tej wirtualnej zreczywistości w końcu)...pojawiać się? Przygarnie mnie ktoś... :crossy: Pliiiz :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Niecne Zielone Oczy napisał: Ja chętnie się pojawie i poznam kogoś z forum na żywo (ileż mozna żyć w tej wirtualnej zreczywistości w końcu)...pojawiać się? Przygarnie mnie ktoś... :crossy: Pliiiz :) ? Parę osób jednak będzie: Dziadu, Aśka, Agghia, Mistrz, Barył, EnduroMax, ja.. i pewnie jeszcze parę osób, które będzie miało ochotę na :icon_razz: ale nie chce się im pisać :buttrock: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 LYsY napisał: Parę osób jednak będzie: Dziadu, Aśka, Agghia, Mistrz, Barył, EnduroMax, ja.. i pewnie jeszcze parę osób, które będzie miało ochotę na :crossy: ale nie chce się im pisać :) pozdrLYsY Oo, brzmi fajnie , to ja chetnie wpadnę, tzn. przyjdę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy ;)Ja też przybędę. A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .Pozdrawiam,J :) aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 JoasiaDH napisał: No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy :)Ja też przybędę. A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .Pozdrawiam,J :) aśka Zbiorę sie w sobie i przyjdę, miło mi będzie was poznać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Daria, a myślisz że ja przed Borkami się nie bałem starszych forumowiczów? :banghead: (dalej się boję :biggrin:)Zastanawia mnie tylko jakim sposobem potem powrócę na żerań... ale coś się zawsze wymyśli.A w pt do paryża :icon_mrgreen: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 AAA BÓJCIE SIĘ MAŁPY!!!!!!!!!! BĘDE GRYZŁ, DRAPAŁ I SZCZĘKĄ KŁAPAŁ!!!!!!!!!!!!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy :crossy: :crossy: Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :clap: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi