Izzy-MM Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Link - zapraszam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam - do Łodzi nie daleko ale szczerze mówiąc nie byłem... 13 stycznia jak odwiedzę motobajzelek to zajrze i sprawdze jaki jest tam klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Link - zapraszam :bigrazz: ale, że co z tym linkiem? Pub ten jest dobrze znany chyba przez wszystkich motocyklistów w Łodzi.Ma on już swoje lata i swoją stałą klientelę. Bardzo pozytywny klimat i zawsze chętnie tam wpadam.Kilku forumowiczów jest tam całkiem regularnie ;) :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Mają drogie piwo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No z tym linkiem i zapraszam to chyba oczywiste, że zapraszam do przeczytania wywiadu :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) no to zobaczymy jaka jest ta knajpka... 13ego będę tam na BABOZLOCIE... hehe ma grać jakaś fajna (mam nadzieje ) kapela :banghead: do ZOBACZYSKA!!! :biggrin: Edytowane 10 Stycznia 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 To do zobaczenia na Babozlocie w Iron Horse przy talerzu fasolki dolnozaworowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ok -do zobaczenia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Na Babozlocie i ja będę. A wiecie co jest jutro tzn w piątek?Ósma rocznica istnienia Iron Horse - szykuje się dobra impreza :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 To do zobaczenia na Babozlocie w Iron Horse przy talerzu fasolki dolnozaworowej ! oj jak wy sie fasolki najecie to ja nie wiem jak to potem bedzie.... :icon_mrgreen: jutro mnie w ironie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 znany pub w Łodzi i nie tylko :bigrazz: Nawet zlot "Widlak" organizuje co roku. :lalag: Mam nadzieje ze bede na motobajzlu ale czy w pubie to nie wiem :icon_biggrin: pozdrawiam Adam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi