rebel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ankieta poszła.Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Done :cool: Przyjemnego pisania pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 eee króciutkie, jeszcze się nie zacząłem rozgrzewać, a tu koniec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 nio to tesh wypełniłem.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dałem czadu w ankiecie, choć jako przyczynę wypadku potraktowałem oficjalne stwierdzenia władz, choć w rzeczywistośc było chyba troszkę inaczej. Mimo tego jest b.bliska prawdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja tez wypelnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 no ja tez wypelnilem, tyle ze tak jak wyzej pisano, troche za malo przyczyn i skutkow wypadkow, ja mialem nietypowa glebe spowodowana rozlanym olejem napedowym na zakrecie. ciekawy pomysl z ta ankieta zycze przyjemnego pisania. pzdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mam nadzieje ze zaznaczyles "inne", bo w badaniach nie chodzi mi o pokazanie az tak szczegolowych spraw ;) Calej reszcie ogromnie dziekuje za pomoc i/lub przekazanie wiesci o ankiecie dalej....dzieki wam mam juz wyniki od 605 motocyklistow! Pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnych i udanych swiat ze spelnieniem marzen lazacym pod choinka :icon_eek: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 :smile: :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Fajna Ankieta i prezentacja tez super zrobiona :flesje: ja tez wyslalem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Wybaczcie małe odgrzewanie tematu ale pomyślałem, że część z was może być zainteresowana wynikami owej ankiety. Ankieta oraz wyniki do niej dostępne są pod adresem:http://edgecrusher.dreamhosters.com/moto/ Dodam tylko, że wyniki są generowane automatycznie, na bieżąco na podstawie zebranych danych. Pozdrawiam Edytowane 8 Maja 2007 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 wypełniona - łelkam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 okej dodałem swoje 3 grosze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 wypełniłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 +1 :lapad: Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi