Prog Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Na szczęście jeszcze wypadków nie miałem... Wypełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ... wypełniłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 to i ja wypełniłem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 lunatyk ?! JEZDEM :cool: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wypelnione ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Powodzenia w pracy, moim zdaniem super pomysł!Ja kończę teraz technikum elektroniczne i chyba porozmawiam ze swoim nauczycielem o twoim pomyśle może też coś takiego skonstruuję...szkoda że już nie ma prac dyplomowych.Pozdrawiam Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Zanshin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jak narazie ankiete wypelnilo 93 osoby za co im serdecznie dziekuje....zastanawiam sie jednak czy uda sie osiagnac pulap conajmniej 200. Zwracam sie dlatego z prosba o rozeslanie po znajomych w ramach mozliwosci. Z gory ogromnie dziekuje! Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypełniłem :icon_mrgreen: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypelnione :icon_mrgreen: Powodzenia w pisaniu :lalag: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypełniłem ankietę :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No to ja też wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 tak, jak prosiłeś... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Czolem! Też wypełniłem :banghead: Ale słowo "ankieta" jest przesadą w przypadku, że w pierwszym pytaniu podaje się 0. Bo, jak sądzę, jeśli tam by się wpisało 1, to padłyby kolejne pytania? Ja wpisałem 0 ankieta skończyła się po 3 pytaniu :icon_mrgreen: pozdrLYsY No, brat, a co to za zanizanie statystyk? A twoj szlif to co :biggrin:? Do bledu sie przyznac nie potrafi :biggrin:? No, choc moze w Twoim przypadku to byla zla nawierzchnia i deszcz, nie blad... Ale szlif to moim zdaniem tez wypadek. Ja opisalem dwa wypadki - szlif z Norwegii i dzwonek z Anglii. Znaczym wypelnilem :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Też wypełniłem, slizg etką 251 po asfalcie na zakrecie :cool: , i wjechanie simsonkiem w jeżyny w koszulce i krótkich spodenkach :biggrin: :biggrin: :icon_eek: :icon_exclaim: heheRe5pecta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi