Gość dr.Big Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 No to masz duże możliwości :D Ile takie cudo może kosztować :?: 60tysięcy :?: 999S w wersji podstawowej kosztuje 84.700 zł plus Termignoni zamiast normalnych tłumików i kanapa dla pasażera - 20.000 zł plus lap-timer, chip w silniku, tuning zawieszenia z przodu i z tyłu - kolejne 20.000 zł plus dodatki - 20.000 zł. Wg. mnie ta 999R Fila kosztuje pod 250.000 zł, a może i więcej, z racji na limitowaną do 200 sztuk wersję. Oczywiście mówiąc "w zasięgu możliwości" miałem na myśli baaaaaaaardzo odległą przyszłość (od wczoraj bowiem oszczędzam :D )Co do tych naklejek - rzeczywiście, mogłoby wyglądać dresiarsko, gdyby to był motocykl masowej produkcji. IMHO cały urok w tym malowaniu właśnie dlatego, że tylko 200 sztuk opuściło bolońską fabrykę. Cena: 34800 euro czyli okolo 150 tys. PLN to cena na Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lipca 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Czyli zawyżyłem o 100.000... Big - nie wiesz jak w DDR- ile osób się na to skusiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja chcę takiego!!!! ... tylko na czarno mi go trzeba by było przemalować ... ale to szczegół. A ty znów o czarnych, wstydy nie masz, w każdym temacie kosicioła się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 No proszę państwa.... 150 TPLN ... toż to mi zalatuje Wiśniewskim i jego HD.... Osobiście bym tyle nie zapłacił... Może narażę się większości z Was, ale.... to tylko Ducati! Nawet nie można tego do Ferrari porównać (pomimo, że tak samo awaryjne), bo nie ma żadnych specjalnych osiągów porównując z "normalnymi" seryjnymi sprzętami... a na pewno zwykły użytkownik poza torem i pewnie na torze tego nie odczuje.... Dla mnie to taka "alfa rometo GTS" limited edition.... Dałby ktoś za taką alfę tyle co za ferrari lub porsche "normal edition" (bo taka jest skala porównawcza)?? 8O A z tymi wszystkimi drogimi i nie do wykorzystania bajerami, taki motor nadaje się idealnie do podniesienia swojego ego.... baaardzo droga zabawka! :D Najlepiej sprawdzi się pod kolumną zygmunta w Wa-wie albo na deptaku w Jastarnii... :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgadzam się, że sprzęt jest typowo pozersko-snobistyczny. A jaki motocykl Twoim zdaniem jest odpowiednikiem Porsche/Ferrari? Samochody i tak suck, nawet takie fajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Wg mnie, w motocyklach nie ma takiej klasy jaką w samochodach stanowią Porshe/Ferrari... Nie ma tak dużych różnic... Ale fakt, że porshe/ ferrari to też samochody podnoszące wątłe ego... Też takie drogie zabawki... Ale jednak nie oszukujmy się.... ducati nie ma takiego image jak mają w/w marki.... :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Wiesz, sprawa jest czysto subiektywna.Ja mam od wielu lat plakat z Ducatem 900ss nad biurkiem, kocham go. Nigdy nie zastąpi go nic innego.Samochodu na plakacie nie powiesiłbym na ścianie nawet w kiblu. A prestiż związany jest bezpośrednio z ceną. Ferrari kosztuje tyle, że nawet Munch2000 wymięka, Porsche (nie Boxster) też. Tyle - czysty snobizm (chyba, że ktoś się ściga). Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Wiesz, sprawa jest czysto subiektywna.Samochodu na plakacie nie powiesiłbym na ścianie nawet w kiblu. Pozdrówkaco racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Czyli zawyżyłem o 100.000... Big - nie wiesz jak w DDR- ile osób się na to skusiło? Z tego co wiem sa juz wszystkie sprzedane...Ile poszlo na Niemcy tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Wg mnie, w motocyklach nie ma takiej klasy jaką w samochodach stanowią Porshe/Ferrari... Nie ma tak dużych różnic... Ale fakt, że porshe/ ferrari to też samochody podnoszące wątłe ego... Też takie drogie zabawki... Ale jednak nie oszukujmy się.... ducati nie ma takiego image jak mają w/w marki.... :D PORSCHE! PORSCHE! Bo az wlosy sie jeza :D ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Samochodu na plakacie nie powiesiłbym na ścianie nawet w kiblu. Nawet takiego? Lub takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Czyli zawyżyłem o 100.000... Big - nie wiesz jak w DDR- ile osób się na to skusiło? Z tego co wiem sa juz wszystkie sprzedane...Ile poszlo na Niemcy tego nie wiem.no jak jakieś poszły do Niemiec to prędzej czy później też znajdą się w Polsce 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Moim zdaniem piękniejsze są wózki sportowe z lat 50-60. Te nowe eeee, kicha.Samochód jest dobry, żeby zabrać Babę, psa, namiot, bagaż i sprzęt nurkowy i pojechać do Chorwacji. Ale żeby się designem zachwycać? Co kto lubi. Dla mnie jest to przedmiot użytkowy, jak rower, kuchenka, czy telewizor. Widział kto plakat z telewizorem? 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Wg mnie, w motocyklach nie ma takiej klasy jaką w samochodach stanowią Porshe/Ferrari... Nie ma tak dużych różnic... Ale fakt, że porshe/ ferrari to też samochody podnoszące wątłe ego... Też takie drogie zabawki... Ale jednak nie oszukujmy się.... ducati nie ma takiego image jak mają w/w marki.... :DA ja bym powiedział, że są takie odpowiedniki : MVAugusta i Bimota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 no taaak, ale obie te marki nie mają ostatnio żadnych sukcesów w sporcie. Tylko dane katalogowe, piękna stylizacja (subiektywne) i markowe komponenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi